Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Παλιά τους τέχνη κόσκινο




ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ  ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;




Αντί απαντήσεων επί της ουσίας ο «καρπαζόπληκτος» Αντιδήμαρχος Αλμωπίας έβαλε την… βοηθό του να επιδεικνύει στον κόσμο δήθεν άσσο στο μανίκι για τον Παράσχο Τσάνταλη  τον  καρπαζοδότη. Δεν τολμάει όμως να το δώσει στη δημοσιότητα γιατί ξέρει ότι είναι μαϊμού και θα αρχίσει να ξετυλίγεται και πάλι το γαϊτανάκι γύρω από την αμφισβητούμενη  για την νομιμότητα  επιδότηση  πρώην δημαρχιακής θυγατέρας από τον ΟΑΕΔ, αλλά και τις λυσσαλέες καταγγελίες  του "καρπαζόπληκτου" κατά πάντων .

Η ουσία όμως  μήπως είναι το μήνυμα που θέλουν να δώσουν στον  σημερινό Δήμαρχο, επιδεικνύοντας το συγκεκριμένο χαρτί;.Εμμέσως πλην σαφώς του κάνουν γνωστό να
 μην ακουμπήσει ή διανοηθεί να ακουμπήσει τον «καρπαζοεισπράκτορα» Αντιδήμαρχο με τυχόν αντικατάσταση, διότι μπορεί να κατέχει διάφορα περίεργα χαρτιά. ‘Άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι εικόνες από δικαστική αίθουσα  όπου είχε προσκομίσει 20 σακούλες με έγγραφα  του πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , από το προσωπικό της αρχείο όπως είχε δηλώσει στους δικαστές.

Πόσα άλλα έγγραφα  άραγε κάνουν  νιάου –νιάου  στο σπίτι της;
Δήμαρχε μήπως έχουν κάποια έγγραφα που θα τα κάνουν αγκάθια στο  πολιτικό στρώμα σου , για να μην κοιμάσαι , αν δουν ότι θίγονται;
Λέω μήπως…
Ασφαλώς εσύ ξέρεις καλύτερα

11 σχόλια:

  1. Τωρα εχουμε μπιζου στρας κλπ για τη γουνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΑΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΥ? Ε,,,ΠΩΣ ..ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟ Ε1 ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΚΟΥΓΙΑ

      Διαγραφή
  4. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ¨"χαλαρα ,καφεδακι, μπαλκονι. βολτιτσα.χα χα χα και δε συμβαινει τιποτε" ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ,ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΖΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ......ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πεστα σαμανθη γιατι ο αλλοσ ο παπαρασ μα εχει φλομοση στο ψεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντωs τα πυζαμακια στη φωτογραφια ομορφα και το παπλωματακι κι αυτο καλουτσικο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ Α Ν Α Κ Υ Κ Λ Ω Σ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχα γατακι θα το δεισ αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποτε θα ανοιξουν τα στοματα; Υπαλληλων αιρετων εργολαβων κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)