Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Καταπέλτες οι πρόεδροι Τσάκων και Θηριόπετρας



Χάλασαν το όνειρο του «ωραίου κοιμώμενου Δημάρχου Αλμωπίας, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Τσάκων και Θηριόπετρας  Δήμος Δέλιος  και Γιάννης Ουργαντζόγλου ,αντίστοιχα .

Ο πρώτος τόνισε ότι οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη από τους αγρότες της Χρύσας γιατί δεν έχουν αποκαταστήσει το πρόβλημα του αρδευτικού αγωγού στη διάβαση Άνω και Κάτω Ροδωνιάς , που έπρεπε να είχε αποκατασταθεί προ πολλού , με αποτέλεσμα το 90% του κάμπου να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Παράλληλα ζήτησε η κατασκευή  του αγωγού που άρχισε , να είναι καλύτερη  για να αντέξει. Ο Δήμαρχος αντί απαντήσεων αναφέρθηκε σε έκθεση  ιδεών  , αναφέροντας πόσο χρήσιμα είναι τα τρεχούμενα επιφανειακά νερά και πόσο κακό κάνουν στον υδροφόρο ορίζοντα. Κατά τα λοιπά επανέλαβε την μόνιμο επωδό ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
Ο Γιάννης Ουργαντζόγου, επισήμανε ότι στο χωριό του δεν έχει σχεδόν τίποτα ,ρωτώντας παράλληλα πως κατανέμεται η ΣΑΤΑ. Είπε ακόμα χαρακτηριστικά ότι η θητεία του Δ,. Πασόη έκλεισε την πόρτα των κοινοτήτων  και η θητεία του σημερινού δημάρχου έβαλε λουκέτα , καθώς δεν υπάρχει γραμματέας και η κοινότητα δεν ανοίγει. Ο Δήμαρχος αρκέστηκε σε ευχολόγια  και σε πρέπει , χωρίς να προσδιορίσει  ποιος πρέπει να μεριμνήσει για όλα αυτά .
Όσο για την ΣΑΤΑ παρέπεμψε στην θητεία …Πασόη που κατά την άποψή του έκανε ..ΑΤΑ μόνο σε μερικά χρονιά. Για την δική του είπε ότι έχουν έρθει μικρά ποσά. Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ελάχιστοι πρόεδροι από τα χωριά, καθώς διαπιστώνουν ότι ο Δήμος τους αγνοεί παντελώς

3 σχόλια:

  1. Απλά υπαρχουν πρόεδροι που δουλεύουν επειδή νοιάζονται τον τόπο τους. Κόντρα στην αδιαφορία της εξουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΥΛΑ ΓΛΥΦΤΕΣ,ΙΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΝΕ ΑΛΑΞΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.....ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΛΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΡΠΑΞΙΑ ΤΟΥΣ..........ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)