Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στη Γερμανία για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων




Τη Γερμανία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο επίσκεψης που οργάνωσε η Ελληνογερμανική Συνέλευση. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η μεταφορά
τεχνογνωσίας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί, στελέχη του ΥΠΕΚΑ και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.
Ο κ. Γιάννου και τα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας είδαν από κοντά τους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η διαχωρισμός και η διαχείριση των απορριμμάτων στην Επαρχία Ostmecklenburg - Vorpommern. Επισκέφθηκαν σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων κουζίνας και εστιατορίων, μονάδα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων, εγκατάσταση κομποστοποίησης, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας από την καύση απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό κανάλι NDR, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής αντιπροσωπείας, σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός στην επίσκεψη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)