Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ψεύτης και επικίνδυνος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Χ. Γεωργίου



Ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑ (ΕΠΆΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΆ) και ο προκάτοχος του  πίνουν μόνο εμφιαλωμένο  νερό. Ασφαλώς κάτι παραπάνω γνωρίζουν από όλους μας



ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ;
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ

Αντί να ζητήσει συγνώμη ο αυθάδης, αλαζόνας  και βολεμένος ανιψιός του Δημάρχου Αλμωπίας  πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Χ. Γεωργίου, για την παράνομη διακοπή νερού σε σπίτι στην Αριδαία τη περασμένη Παρασκευή, έδωσε την εντύπωση ότι τελικά τα γερμανικά ΕΣ-ΕΣ, ήταν αγγελούδια μπροστά του .
Αμετανόητος και ψεύτης , διερρήγνυε τα ιμάτια του  ότι δεν έγινε καμιά διακοπή νερού για 100 ευρώ και ότι όλα είναι ψέμματα. Μπορεί να έγινε για 1000 ευρώ. Δεν έδωσε όμως κανένα απολύτως στοιχείο. Απέκρυψε το γεγονός ότι παραμονή αργιών και αργίες απαγορεύεται να κόβουν το νερό . Δεν αναφέρθηκε στην ημέρα , γιατί όλα καταγράφονται στα πρακτικά και θα αποτελούσε ομολογία ντοκουμέντο.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν απάντησε στην ερώτηση της Δέσποινας Καλδερεμτζή για το νερό της Αριδαίας. Η δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος τον ρώτησε τι γινεται με το νερό που είναι γεμάτο λάσπη και άμμο. Του ζήτησε να κάνει γνωστό στον κόσμο αν θα πρέπει να πίνει και να μαγειρεύει με το νερό.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ , απέφυγε να απαντήσει  ευθέως, αλλά εμμέσως και αορίστως υποστήριξε ότι το νερό ελέγχεται.
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό  η Διοίκηση της ΔΕΥΑ  οφείλει να κάνει ελέγχους και να τους δημοσιοποιήσει.
Το νερό στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης είναι όπως το περιέγραψε η Δέσπονα Καλδερεμτζή
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο το δημοτικό συμβούλιο έπινε εμφιαλωμένο νερό. Ο δε πρόεδρος της ΔΕΥΑ είχε μπροστά του 4 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό .

1 σχόλιο:

(3)