Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

΄Μαρία Ζ.: Όχι μόνο μου κόψανε το νερό, αλλά και με κορόιδεψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Τι έχεις να πεις λαλίστατε πρόεδρε της ΔΕΥΑ;
Λέει ψέματα και αυτή;


Απάντηση σε όσα περίτρανα διατυμπάνισε στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Χρήστος Γεωργίου στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, ότι δεν κόψανε νερά για χρέος100 ευρώ δίνει παθούσα, η οποία μένει στην οδό Ολυμπιάδος στην Αριδαία .
« Την Παρασκευή , χωρίς καμιά ειδοποίηση ή προειδοποίηση , όταν επιστρέψαμε στο σπίτι διαπιστώσαμε ότι μας είχαν κόψει το νερό
Είχαμε δύο απλήρωτους λογαριασμούς, που δεν ξεπερνούσαν τα 100 ευρώ
Το Σάββατο στις εκδηλώσεις που είχαν οι  ΑΛΜΩΠΕΣ στο 2ο Γυμνάσιο βρήκα τον κ. Γεωργίου και του διαμαρτυρήθηκα. Τον ρώτησα γιατί μου κόψανε το νερό χωρίς να με ενημερώσουν . Δεν ντρέπονται  λιγάκι; Κρίμα που έτρεχα από χωριό σε χωριό για να σας στηρίξω.  Με διαβεβαίωσε ότι έγινε λάθος  και ότι την Δευτέρα  θα έρθει ο ίδιος και θα το συνδέσει . Παράλληλα μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη  Όσο τον είδατε όμως  εσείς , άλλο τόσο τον είδα και εγώ. .» 

Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα επιχείρησαν  να κόψουν το νερό και σε άλλα σπίτια στην ίδια περιοχή , αλλά  τους έδιωξαν κακήν κακώς.
Η ταυτότητα της γυναίκας είναι στην διάθεση σου κ. πρόεδρε της  ΔΕΥΑ.

Όσο για το ποιον του καθένα , πράγματι ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά και πρόσωπα και πράγματα.
Ποιος γράφει και ποιος λέει ψέματα είναι ολοφάνερο
Αν πάντως εγώ έγραφα έστω και το παραμικρό ψέμα και μου το αποδεικνύανε , θα κρεμούσα την δημοσιογραφική μου πένα τιμωρώντας ο ίδιος τον εαυτό μου. Να δώ αν έχετε το ίδιο κουράγιο και εσείς που εν γνώσει σας είπατε ψέματα στο δημοτικό συμβούλιο και τον κόσμο της Αλμωπίας και να υποβάλλετε την παραίτησή σας .
Αλλά ποιος να  σας διδάξει ήθος, φιλότιμο  και απλή ντομπροσύνη;
Σας έγινε συνήθεια ο ήχος που βγάζουν οι άδειοι τενεκέδες

Και κάτι τελευταίο. Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό κύριε Γεωργίου και κύριε Διευθυντά της ΔΕΥΑ, να βγείτε με επίσημη ανακοίνωση   και να γνωρίσετε στον κόσμο της Αριδαίας αν το νερό είναι κατάλληλο ή όχι. Και γιατί στις βρύσες υπάρχει άμμος και μαυρίλα.
Παράκληση και προς τους φορείς δημόσιας υγείας  να επιληφθούν άμεσα του θέματος, και να μην κάνουν ότι δεν γνωρίζουν  τίποτα ,διότι υπάρχει και επίσημη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο από  την δημοτική σύμβουλο Δέσποινα Καλδερεμτζή, και η δημοσιοποίησή της στο Τύπο.

4 σχόλια:

  1. Κύριε 2:54, δεν είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δηλώνει υποταγή. Αυτά που περιγράφει το δημοσίευμα είναι πάρα πολύ σοβαρά και ανησυχούν τους σώφρονες και μη υποταγμένους πολίτες και χρήζουν εξερεύνησης. Ευτυχώς υπάρχουν και δημοσιεύονται τέτοιες πληροφορίες για να λάβουμε τα μέτρα μας (στην Αριδαία πχ μόνο εμφιαλωμένο νερό μέχρι να τελειώσει το έργο) ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 2:54 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ πληρωνουν καποια ατομα στο δημο τα νερα και οταν τους το κοβουν το νερο βγαζουν γλωσσα....Με τζαμπατζηδες δεν μπορει να λειτουργησει τιποτα .Εμεις που πληρωνουμε ειμαστε η μαλακες και αυτοι εινα η εξηπνακηδες.Καλα τους κανει ο δημος κοψιμο και δημοσιο ταμειο στους τζαμπατζηδες.αυτα που ειχαν μαθει καποια ατομα να τα ξεχασουν 30 ευρω στους 6 μηνες δεν ειναι λεφτα για μην μπορει να τα δωσει καποιος ,Αλλα ετσι ειχαν μαθει ο τζαμπας ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην ψήφισε η καταγγέλουσα Μπίνο...δεν κοροιδεύετε κανέναν μόνο τον εαυτό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου κύριε 4:31 δυστυχώς κόβουν το νερό όχι σε αυτούς που έχουν και δεν πληρώνουν αλά σε αυτούς που δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν και να αντισταθούν ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)