Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Σημαντική διοργάνωση το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και μίνι αγοριών χάντμπολ στην Έδεσσα



Ο ΑΕΡΩΠΟΣ πρωταγωνιστής σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο
Θα χρηματοδοτηθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου της Έδεσσας που είναι η έδρα του ΑΕΡΩΠΟΥ

Χαιρετίζω την διοργάνωση των πανελληνίων αγώνων παμπαίδων Β και μίνι αγοριών χάντμπολ στην Έδεσσα. Η διοργάνωση αυτή με τους εκατοντάδες αθλητές ήρθε στην Έδεσσα μετά από εξαιρετική πρωτοβουλία του ΑΕΡΩΠΟΥ να προτείνει στην ομοσπονδία του χάντμπολ την διοργάνωση των αγώνων στην περιοχή μας.
Ο ΑΕΡΩΠΟΣ παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του χάντμπολ σε πανελλήνιο επίπεδο και απολαμβάνει η διοίκηση του πλην του αγωνιστικού και σε οργανωτικό επίπεδο την εμπιστοσύνη από την Ομοσπονδία του αθλήματος.
Είμαι και θα είμαι κοντά στην ομάδα του ΑΕΡΩΠΟΥ, προσπαθώντας με τις όποιες δυνατότητες επιτρέπει η σημερινή κατάσταση της εθνικής οικονομίας  για την βοήθεια της πολιτείας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει προβάλλοντας την περιοχή μας στο πανελλήνιο.
Ως πρώτη κίνηση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( ο Γενικός Γραμματέας Ιούλιος Συναδινός επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο και άλλες εγκαταστάσεις στην Έδεσσα πριν 2 μήνες)  θα εξασφαλίσει στις αρχές του φθινοπώρου επαρκή χρηματοδότηση για την συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου που αγωνίζεται ο ΑΕΡΩΠΟΣ.
Ακόμη θα δούμε από όλες τις πηγές την βοήθεια της ομάδας για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της στην μεγάλη κατηγορία στην οποία κατάφερε να συμμετέχει.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του πανελλήνιου πρωταθλήματος που εγκαινιάζεται σήμερα, καλό κουράγιο στους προπονητές, στις διοικήσεις των συλλόγων και στην ομοσπονδία. Ακόμη συγχαίρω για ακόμη μια φορά τους διοργανωτές ευχόμενος απόλυτη επιτυχία στην διοργάνωση.

1 σχόλιο:

  1. γιατί ρε Σηφάκη; τι σου φταιεί το άθλημα; κάτσε στα "μηχανολογικά" σου που τάξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)