Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

«Μάγεψαν» το κοινό του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες




ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.


Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα…
Τρείς φωνές ξεχωριστές, τρείς παρουσίες διαφορετικές αλλά και οι τρείς μαζί, «μάγεψαν» με τις μελωδίες τους όσους αποφάσισαν να τις ακούσουν από κοντά στην μεγάλη συναυλία που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη συγκεκριμένη συναυλία και στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών έγινε το αδιαχώρητο, καθώς κατακλύστηκε στην κυριολεξία από φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού.
Από την αρχή οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες, με την εκπληκτική ορχήστρα τους, «ξεκαθάρισαν» ότι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο «καθαρό» λαϊκό τραγούδι. Η καλή τους διάθεση, η χημεία που υπάρχει ανάμεσα τους, τα τραγούδια που ερμήνευσαν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρεις ώρες περίπου.
Στο πρόγραμμα αυτό όλοι οι «μεγάλοι» είχαν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Βαμβακάρης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Άκης Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρήκαν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.
Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγούδησαν στο θερμό κοινό του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ένωσε την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
«Δυο μέρες μόνο», «Χίλιες σιωπές», «Με τα μάτια κλειστά» είναι τα τραγούδια που ακούστηκαν στο τέλος της βραδιάς και με τα οποία οι τρεις ερμηνεύτριες αποχαιρέτησαν το κοινό τους. Ένα κοινό που αποχώρησε από τον χώρο ενθουσιασμένο, έχοντας ζήσει μια μοναδική μουσική βραδιά που θα θυμάται για αρκετό καιρό.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού της με το μουσικόφιλο κοινό της περιοχής μας για το 2017, με κάποια άλλα -επίσης μεγάλα- ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)