Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο αριθμός που κερδίζει το λαχείο του ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Μετά την δημόσια κλήρωση που έγινε στην διάρκεια της δεύτερης μέρας  των μουσικοχορευτικών
εκδηλώσεων του ΑΡΗ Λουτρακίου   ο αριθμός που κερδίζει τα 300 ευρώ, είναι 352.
Ο κάτοχος μπορεί να επικοινωνήσει με την Διοίκηση για να τα παραλάβει.
Στο μεταξύ με επιτυχία έγινε και η δεύτερη μέρα. Κατέπληξαν με την εμφάνισή τους τα χορευτικά τμήματα  των πολιτιστικών Συλλόγων «Άγιος  Λουκάς»  Έδεσσας και  «ΣΚΑΛΑ» από το Νησί Έδεσσας.
Η Ορχήστρα  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ» από τις Αμπελιές , επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά  ότι δίκαια  βρίσκεται  μεταξύ των κορυφαίων στο είδος της. Πάνω από 500 νέοι διασκέδασαν με τη μουσική και τα τραγούδια της.
Η Διοίκηση   της ομάδας,ευχαριστεί θερμά όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Τους χορηγούς , τους εθελοντές και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με μεγάλη αγάπη.

6 σχόλια:

  1. Σκοπιά σκοπιά ντι σκοπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:08 κακία βγάζεις ή ιδέα μου είναι; θα γράψεις άραγε τουρκιά τουρκιά παλιοτουρκιά για τις πατρίδες που απαρνηθήκαμε και τις λησμονήσαμε; αλλά μετά από 70+ χρόνια προσπαθούμε να απολησμονήσουμε; τώρα να δώ να βγάζεις χολή!

      Διαγραφή
    2. Ντόπιος είμαι και ντρεπομαι τρόμπα 5.31 όταν παίζει μπεγκαιτε γρετσι πρέπει να νοιθεις πολύ Έλληνας ε;;άντε μόκο τώρα

      Διαγραφή
    3. 8:44 είναι ντροπή να ντρέπεσαι. Όσο για την πρώτη λέξη δεν την επέλεξες την απέκτησες από την καταγωγή σου. Άλλοι προσπαθούν να σου επιβάλουν άλλο από αυτό που είσαι και όπως φαίνεται το έχουν καταφέρει. Ουδέποτε περιείχει ντροπή η οποιοαδήποτε καταγωγή, ρασμπίραςς;;;; Οσο για αυτά που επικαλείσαι, δεν νομίζω να λέει τίποτα το συγκλονιστικό και ντροπιαστικό το ¨φύγετε γρετσι αρκετά ψεύδεσται¨, που εσύ απομονώνεις μόνο τις 2 λέξεις και ξεχνάς τις επόμενες 2, που και στα ελληνικά συνηθίζουμε (σχεδόν καθημερινά) να λέμε ¨φύγε ρε ψεύτη¨. Τώρα ότι το τραγούδι αυτό έχει συμπεριληφθεί στα ανθελληνικά από τους ειδικούς αυτό είναι δεδομένο, όπως και όλα τα άλλα, ακόμα και τα ερωτικά, ακόμα ακόμα και η ίδια η γλώσσα (ιδίωμα, μυξόγλωσσο κλπ κλπ), που μιλάει ο πατέρα σου και ο παππούς σου και εσένα σε μάθανε να ντρέπεσαι γιαυτήν. Συνέχισε να ντρεπεσαι τρόμπα είσαι σε καλό δρόμο.

      Διαγραφή
    4. Κανείς μπαμ από μακριά πόσο ανθελληνας είσαι ότι και να λες όταν παίζει αυτό το τραγούδι θα τρώτε φαπες γυφτοσκοπιανα εδώ είναι Ελλάδα.και ποιες 2 λέξεις; δεν είναι μόνο αυτό το τραγούδι είναι 10δες προκλητικα γυφτοτραγουδα που λησμονούν την δήθεν Μακεδονια τους!

      Διαγραφή
    5. εινε πολα τα λευτα ..............προδοτες

      Διαγραφή

(3)