Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δοκιμάζουν τα νεύρα του κόσμου με τις διακοπές νερού





ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙA 


ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η  αγανάκτηση των κατοίκων της Αριδαίας φουσκώνει επικίνδυνα , ενώ τα όρια αντοχής  και υπομονής έχουν εξαντληθεί.
Οι διακοπές νερού άρχισαν και πάλι , χωρίς κανείς να τους υπολογίζει ή να δίνει λογαριασμό. Οι δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι με χώματα και σκόνες , λόγω της άναρχης κατασκευής του αποχετευτικού έργου.
Δρόμοι κλείνουν χωρίς η εταιρία να κάνει την παραμικρή ειδοποίηση ή ενημέρωση ούτε και τοποθετεί πινακίδες να διευκολύνει του οδηγούς. Πλήρης ασέβεια προς τους κατοίκους της περιοχής και ένα ατέλειωτο αλαλούμ χωρίς τέλος .
Δικαιολογημένα ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μπογδάνης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παρατήρησε εύστοχα , ότι ο συνδυασμός του Δημάρχου Αλμωπίας,  από « η Αλμωπία της καρδιάς μας » έχει γίνει « Η Αλμωπία της σκόνης και της ταλαιπωρίας»
Στ μεταξύ η ανοχή της δημοτικής αρχής εκτός από ερωτηματικά προκαλεί και καχυποψίες.
Στο δημοτικό συμβούλιο δεν απαντήθηκε ποιος επιβαρύνεται  την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.
Δεν έγινε γνωστό αν επιβάλλονται κυρώσεις και ποιες στην εταιρία για όλο αυτό το μπάχαλο.
 Στο μεταξύ διαστάσεις σκανδάλου προσλαμβάνει η ανοχή της δημοτικής αρχής , καθώς πληθαίνουν πλέον οι φωνές εκείνες που κατηγορούν την δημοτική αρχή , ότι δεν μπορεί να επιβληθεί στην εταιρία , επειδή την ανάγκασε να πάρει για το έργο της αποχέτευσης  συγγενικά πρόσωπα ή φανατικούς ψηφοφόρους της.
Είναι ένα θέμα που οφείλει να αποσαφηνίσει δημόσια , όπως και να πάρει επι τέλους μέτρα για ν μικρύνει τουλάχιστον τα προβλήματα.

9 σχόλια:

  1. Ολο το γραφειο του Σηφακη δουλευει εκει...Κουβεντα ομως εσυ Σαμαντη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όλοι οι φίλοι και συγγενεις υποψήφιων του Μπινου..

      Διαγραφή
  2. ειναι δυνατον να μας στερουν καθημερινα το νερο; απο το πρωι μεχρι το βραδυ; γιατι δεν διαμαρτυρεται ο κοσμος; ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι η ελπίδα μας , πήδα, πήδα , πήδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δεν την ελέγχουν στο τι κάνει η εταιρεία φανταστείτε τι έλεγχος γίνεται στις εργασίες που κατασκευάζει και πληρώνεται. Μπάχαλο με το αποχετευτικό για μαμελούκους μας πέρασαν. Ηρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε και να μην αφήσουμε να προχωρά στο έργο αν δεν εξασφαλίζει πρώτα την ύδρευση. Ετσι πως σπάει τις σωλήνες και τις διορθώνει πρόχειρα για δέκα χρόνια θα έχουμε βλάβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο γιατί δεν κατασκευάζονται οι παροχές αποχέτευσης, μήπως γιατί δεν συμφέρουν οικονομικά τον εργολάβο και προσπαθεί να μην τις κάνει καθόλου. Ανοίξτε τα μάτια σας εκεί στον δήμο γιατί αν δεν γίνουν τώρα οι παροχές δεν θα γίνουν ποτέ και το έργο θα είναι άχρηστο για πάρα πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΔΑ..ΠΗΔΑ... ΠΗΔΑ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΔΑ .... ΠΗΔΑ ....ΠΗΔΑ ....ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)