Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Διευκρινήσεις Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας

ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ






Η ανακοίνωση σύγκλησης εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευση του συλλόγου φιλόζωων Έδεσσας είχε ως αποτέλεσμα να δημοσιευτούν σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ανώνυμα (ως συνήθως) κακόβουλα σχόλια για τον σύλλογο, την δράση  και τις ευθύνες του, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω σε κάθε καλόβουλο πολίτη του Δήμου μας ότι ο σύλλογος  μας  έκανε πάμπολλες προσπάθειες να συνεργαστεί με την Δημοτική  Αρχή. Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε αρνητικότητα και αδιαφορία γεγονός που μας οδήγησε να απευθυνθούμε  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας    (εισερχόμενο έγγραφο 330/20-3-2015) όπου καταγγέλλουμε την κακοδιαχείριση, την άγνοια και  την αδιαφορία του Δήμου στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω αναφέροντας ότι , οι φιλόζωοι επιθυμούν όλα τα ζώα συντροφιάς να έχουν τον κηδεμόνα τους και να μην υπάρχουν αδέσποτα, ενώ ζώα συντροφιάς που είναι επιθετικά-επικίνδυνα, εκ των πραγμάτων δυσχεραίνουν τις επιδιώξεις και τους στόχους του συλλόγου.      







ΤΑΣΟΣ ΣΙΩΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Πρόεδρε, ο ελέω Σιόντρα, δήμαρχος, περιμέναμε να λύση και να ενισχύση το θέμα του τουρισμού και ιδιαίτερα των ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΩΝ, κυρίως όσον αφορά την προσέγγισης των λεωφορείων, ως κατεξοχήν δικό του αντικείμενο, δυστυχώς απογοητευτήκαμε από το αποτέλεσμα. Οι λαμαρίνες παραμένουν ολόρθες και το σέρβις έγινε τρισχερότερο. Και εσύ τώρα θέλεις να ασχοληθεί με τα ζώα. Αυτός ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ακόμα και μέλη της δικής του δημοτική του ομάδας, που τόλμησαν να πούνε την γνώμη τους και εσύ θέλεις να βοηθήσει τα ζώα; Προσωπικά δεν θα με εκπλήξει αν τον δώ ο ίδιος να ¨ρίχνει φιόλες¨ στα άμοιρα, τόσο εκδικητικός είναι, που τολμήσατε να του εναντιωθείτε. Ναί φίλε μου, ο Σιόντρας είχε κακοδιαχείρηση και ελλείμματα στην διαχείρηση του, δεν πρόσθεσε όμως ούτε 1 ΕΥΡΩ στην προσωπική του περιουσία από τα ξένα χρήματα και όμως ο αδίστακτος για να πάρει την καρέκλα, όχι μόνο τον έλεγε ΚΛΕΦΤΗ, αλλά τον έστειλε και στον εισαγκελέα για να τον αποτελειώση και ως άνθρωπο. Ευτυχώς που δεν το κατάφερε. Τώρα προσπαθεί να αποτελειώση Φαρμ (κατάχρηση), Ταμβ (;) και Τσιβ (δυσμενή μετάθεση), επειδή φημολογείται μία κίνηση. Νομίζω όμως ότι πολύ απλώνει τον τραχανά και κάπουτε, όλα θα τα βρή μπροστά του. Ο αθεόφοβος έφτασε ι, τον άλλο αντίπαλο και ομοιδεάτη του, να τον αποκαλεί σκορπιανό πράκτορα! Τι να περιμένουν οι ναουσαίοι από αυτόν και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)