Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ταύτιση Μητσοτάκη – Γεννηματά πως για όλα φταίει η κυβέρνηση

Με στόχο την υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για πολιτική απομόνωση της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άρχισε κύκλο επαφών με πολιτικούς αρχηγούς.


Στη συνάντησή του με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συμφώνησαν σύμφωνα με πληροφορίες πως η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ ήταν κοινή η διαπίστωση ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

- See more at: http://www.altsantiri.gr/parapolitika/taftisi-mitsotaki-gennimata-pos-gia-ola-ftei-kyvernisi/#sthash.CkOl8515.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)