Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η φιέστα με την επιστροφή της λαϊκής στην Αριδαία τους βγήκε ξινή




Ετοιμαζόντουσαν να κάνουν άλλη μια φιέστα με την επιστροφή της λαϊκής στην παλιά της θέση, αλλά στο τέλος πάλι την πάτησαν
.Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας την   Παρασκευή , αλλά ο Δήμαρχος παρουσία πολλών επαγγελματιών,αναγκάστηκε να συρθεί σε ήττα από την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Αρχικά αφού παρουσίασε την έκθεση ιδεών για τον θεσμό της λαϊκής στην Αριδαία , έκανε γνωστό ότι θα επιστρέψει πριν το Πάσχα. Η αντιπολίτευση του ζήτησε  να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Παρά τις αντιδράσεις του, τελικά αναγκάστηκε να συμφωνήσει η λαϊκή να επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη 6 Απριλίου.
Κάτι που φάνηκε να μην του αρέσει, γιατί προφανώς παρά τις εξαγγελίες δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Όταν ο κόσμος έφυγε από την αίθουσα, όλως παραδόξως ο Σίμος Σωτηριάδης δήλωσε βαρύγδουπα, ότι έφερε το θέμα απλά για …ενημέρωσε και όχι για ψήφιση. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί τα πυρά της Αντιπολίτευσης, η οποία είχε επισημάνει και νωρίτερα ότι υπήρχε απόφαση που προέβλεπε την επιστροφή της. Όμως το γεγονός ότι πήραν την λαϊκή πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε, δημιούργησε δικαιολογημένη καχυποψία στου ενδιαφερόμενους, που ζητούσαν πλέον συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως επισήμανε και ο Χ. Χουρσόγλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο Σίμος Σωτηριάδης, όσο  και ο δήμαρχος  κωλυσιεργούσαν  χαρακτηριστικά για να σπάσουν τα νεύρα των παρευρισκόμενων και να τους αναγκάσουν να φύγουν από την αίθουσα. Κατάφεραν όμως μάλλον το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)