Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τίμησε τον Γιώργο Μπογδάνη ο Αλμωπός


Ο Παναγιώτης Κοτίδης τιμά τον Γ. Μπογδάνη











Μπορεί πέρισυ να πίκρανε τον Γιώργο Μπογδάνη ο Αλμωπός με την στάση απέναντί του. Φέτος όμως δια του προέδρου Παναγιώτη Κοτίδη , η Διοίκηση αναγνώρισε τις σπουδαίες  υπηρεσίες  που πρόσφερε στον Αλμωπό για πολλά χρόνια .
Πριν το παιχνίδι του κυπέλου με τους την ομάδα των Προμάχων , την φανέλλα της οποίας φορά από πέρισυ τιμήθηκε για την προσφορά του .

Ο Γιώργος Μπογδάνης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 1994 από την τοπική ομάδα της Μηλιάς από όπου κατάγεται και μετά από ένα διετές πέρασμα από τον Εθνικό Αριδαίας, το 1997 εντάχθηκε στην οικογένεια του Αλμωπού.

Από τότε παρέμεινε στην ομάδα της Αριδαίας για 19 χρόνια με μονάδικο διάλειμμα την περίοδο 2000-2001 για να αγωνιστεί στην Α΄Εθνική με τον Πανηλειακό.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και στους συμπαίκτες του αλλά και ηγετική προσωπικότητα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από το 2002.

Σημείο αναφοράς με την φανέλα του Αλμωπού αποτελεί ο τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας το 2002  απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης όπου η ομάδα τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-2 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.   
Πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων όμως η σημαντικότερη στιγμή, όπως θεωρεί ο ίδιος, ήταν η άνοδος του Αλμωπού στη Γ΄Εθνική κατά την τελευταία του χρονιά στην ομάδα. 




Ο ΕΠΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ 
Οτελικός του κυπέλλου που 'εγινε το 2002 και όχι το 2003 , όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αλμωπού , καταγράφηκε ως εξής δτην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)