Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ανακάλυψαν ότι υπάρχει και ένα χωριό στον Δήμο Αλμωπίας που λέγεται Λαγγαδιά






 Με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού του ομώνυμου Ιερού Ναού , ο Δήμαρχος Αλμωπίας και συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι υπάρχει και χωριό που λέγεται  Λαγγαδιά .
Ο Δήμαρχος μάλιστα δήλωσε με στόμφο ότι θαυμάζει αυτό το ακριτικό χωριό,  τους ανθρώπους που αντιστέκονται στις όποιες δυσκολίες και δεν εγκαταλείπουν το χωριό τους. Μάλιστα  με ταπεινότητα δήλωσε  ότι η δική του Δημοτική Αρχή δεν λειτούργησε ποτέ με βάση τον αριθμό των κατοίκων ενός χωριού.
Έτσι δεσμεύτηκε στα μεγαλεπήβολα  σχέδια :
Δέσμευση να εξετάσουν   το θέμα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, το οποίο έχει ανάγκη για άμεση παρέμβαση ώστε να χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους και να αναδειχτεί, μιας και δεν λειτουργεί σήμερα ως σχολείο.
 Με χαρά συζήτησε με τον Βασίλη Παναγιωτίδη, ο οποίος υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός το 1982 στη Λαγκαδιά και έκτοτε αγαπά και νοιάζεται γι’ αυτόν τον τόπο και με ανοιχτή επιστολή του αναφερόταν σε αυτό το ζήτημα.
Και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα................

1 σχόλιο:

  1. Το χειροτερο ειναι που δεν μας ανακαλυψαν τωρα,ερχονται και δυο φορες το χρονο για να φωτογραφηθουν, ομως, χαμογελαστοι σφιγγοντας χερια,να αερολογισουν αυταρεσκα.. και να μας ξαναρθουν του χρονου.Στην κοσμαρα τους και μεις αντι να τους απαξιωνουμε ασχολουμαστε ακομα μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)