Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Μια γνωστή και μία σκοτεινή προφητεία του Γκέιτς για τις μελλοντικές καταστροφές

Στιγμιότυπο από το βίντεο της συνέντευξης: Πηγή: Veritasium

 

Ο μεγιστάνας συνιδρυτής της Microsoft και γνωστός για τις ζοφερές προβλέψεις του, Bill Gates,

που είχε προειδοποιήσει ήδη από το 2015 για την πιθανότητα μιας μεγάλης πανδημίας (σκορπώντας …ρίγη συγκίνησης στους απανταχού συνωμοσιολόγους) πλέον προχωρεί σε νέες προβλέψεις για δύο μελλοντικές καταστροφές που ενδέχεται να απειλήσουν την ανθρωπότητα.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή με τον Ντέρεκ Μιούλερ στο κανάλι του YouTube «Veritasium», και αφού εξμολογήθηκε ότι δεν νιώθει καθόλου άνετα για την «προφητεία» του το 2015, η οποία έμελλε να βγει αληθινή, υποστήριξε ότι οι μεγαλύτερες μελλοντικές απειλές είναι οι εξής δύο:

«Η πρώτη είναι η κλιματική αλλαγή. Κάθε χρόνο, οι θάνατοι από τη συγκεκριμένη αιτία θα ξεπερνούν ακόμη και το τίμημα σε ζωές που έχουμε πληρώσει από την πανδημία του κορωναϊού», τόνισε ο Gates.

Ο δεύτερος, όπως είπε, είναι μια απειλή για την οποία οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν ή φοβούνται να μιλήσουν:

«Πρόκειται για την βιο-τρομοκρατία. Κάποιος ο οποίος θέλει να προκαλέσει ζημιά δημιουργεί έναν ιό και, στην περίπτωση που αυτό συμβεί, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από μια πανδημία που δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο, όπως η σημερινή», υπογράμμισε ο Gates.

Η δε απάντηση του πάμπλουτου πρώην επιχειρηματία για το κατά πόσον οι άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν μία επόμενη πανδημία, ήταν ένα μεγάλο «όχι».

«Θα υπάρξουν περισσότερες πανδημίες στο μέλλον», προέβλεψε.

Με πληροφορίες από: Veritasium, An Element of Truth

Αναρτήθηκε από το HELLAS JOURNAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)