Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νομίζει ότι είναι κυβερνήτης της χώρας


ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΤΟΝ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ 

Δ. ΒΕΣΚΟΣ ΚΑΙ Ι. ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ




 

 

Τραγικός ο Δήμαρχος Αλμωπίας και κατώτερος των περιστάσεων για μια ακόμα φορά  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απέδειξε ότι μάλλον ζει σε έναν κόσμο που ο ίδιος έχει πλάσει  στην φαντασία του. Μάλιστα εμφανίστηκε ως πολυκράτωρ  ιδίως στο θέμα της  οδικής σύνδεσης με την Βόρεια Μακεδονία. Υποκατέστησε πλήρως την Κεντρική εξουσία  και τα συναρμόδια υπουργεία  θέτοντας όπως διατυμπάνισε  τους  δικούς του όρους. Χωρίς να ρωτήσει κανένα ούτε το δημοτικό συμβούλιο ούτε τους φορείς του τόπου αν συμφωνούν με τις απόψεις του. Προσπάθησε να ξυπνήσει το μοναδικό  ατού που πιστεύει ότι διαθέτει μόνο αυτός και είναι μόνο δικό του προνόμιο ,αυτό του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ . ενημερώνοντας  το Δημοτικό Συμβούλιο  για τις γλαύκες που κομίζει από την πρόσφατη επίσκεψή του  στην Αθήνα, αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που είχε μεαπό τον γενικό γραμματέα του... υπουργείου δημόσιας τάξης τελείως αναρμόδιου στα θέματα που αναφέρθηκε , όπως του επισήμανα  και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης. 

 Με τις θέσεις και τις απόψεις του  απογοήτευσε ακόμα και τους πιο φανατικούς του οπαδούς και την συντριπτική πλειοψηφία  όσων τον  ψήφισε να μετανιώνει την ώρα  που το έκανε

Αρνήθηκε να απαντήσει  στις ερωτήσεις του Δημήτρη Μπίνου που αφορούσαν την μη απάντηση γραπτών ερωτήσεων του  εδώ και ένα χρόνο  και του Νίκου Παρούτογλου  για το θέμα  των Λουτρών Πόζαρ αν είναι υποχρεωτική  ή προαιρετική η ένταξη τους στον νέο φορέα που ετοιμάζεται με το νέο σχέδιο νόμου. Ουσιαστικά όμως δεν απάντησε  και σε πολλές άλλες απλούστατες ερωτήσεις.

Το πλήρες ναυάγιο  του  προσπάθησαν να  διασώσουν  , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος με τις διορθωτικές του παρεμβάσεις  και απαντώντας  για λογαριασμό του  , δείχνοντας ποιος ουσιαστικά κυβερνά  στην παράταξη. Όπως και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ,  που έδινε τις δικές του απαντήσεις , αδειάζοντας τον ουσιαστικά , δηλώνοντας δε  ταυτόχρονα με τις στοχευμένες του  παρεμβάσεις   τις ηγετικές τάσεις που φέρεται   να αναλαμβάνει  εν όψει των ερχόμενων  εκλογών .

Ο Δήμαρχος έδειξε την αδυναμία κατανόησης απλών ζητημάτων  όπως τις ερωτήσεις -απορίες που διατύπωσε ο Σάκης Χατζηδημητρίου σχετικά με τους υδρονομείς, αφού  στην εισήγηση  υπήρχαν  περιπτώσεις στις οποίες οι απαιτούμενες θέσεις ήταν περισσότερες από  τους  υδρονομείς  που προσλαμβάνονται  και σε άλλα χωριά  ο απαιτούμενος αριθμός  μικρότερος  από τους προσλαμβανόμενους.

Η αρδευτική περίοδος ορίζεται από 1 Μαίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Η θητεία των υδρονομέων θα είναι για άλλους 3 και για άλλους 4 μήνες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)