Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Το βίντεο των απαντήσεων Δένδια στον Τσαβούσογλου και η περίεργη διαρροή Μαξίμου!

 https://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2021/04/dendias_cavousoglou.png

Η “διαρροή” από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι οι δηλώσεις Δένδια έγιναν “κατόπιν εντολών” του πρωθυπουργού εκτός από αστεία δεν προσθέτει κάτι σε μία καλή στιγμή της ελληνικής διπλωματίας, κατά την οποία ο κ.Δένδιας έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε στον προκλητικότατο Τσαβούσογλου.

Επειδή διαπιστώνουμε -δυστυχώς- ότι κάποια  ΜΜΕ δεν αποδίδουν ακριβώς τις δηλώσεις Δένδια, το βίντεο. Τι είπε ο Τσαβούσογλου και τι απάντησε ορθότατα ο Δένδιας.

Η διαρροή του Μαξίμου όπως τη μεταδίδει το ΑΠΕ και χωρίς σχόλια, αν και θα μπορούσαν να γίνουν πολλά:
“Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για τη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου. «Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Είχαν εκτενή συνομιλία χτες και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και πριν την συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.  Και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως», αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές” .

1 σχόλιο:

  1. Κλασικός Μητσοτάκης.
    Στις αμέτρητες "πατάτες" φταίνε οι υπουργοί και τους αδειάζει αμέσως , αν προκύψει κάτι καλό έγινε κατόπιν ενεργειών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21