Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Τόμας Βάτσλικ: Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή!

Τόμας Βάτσλικ: Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή!

Ο Τόμας Βάτσλικ βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ αναφορικά με την θέση του τερματοφύλακα και… ο «Δικέφαλος» ελπίζει!

Τόμας Βάτσλικ: Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το Sportime, ο Τσέχος τερματοφύλακας της Σεβίλλης αποτελεί τον μεγάλο «πόθο» του ΠΑΟΚ για την θέση κάτω από τα γκολπόστ με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς!

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου ο Τόμας Βάτσλικ να «πιάσει» Τούμπα και να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει κάτω από τα δοκάρια. Εξ αρχής, το υψηλό κασέ του παίκτη αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στις διαπραγματεύσεις που όμως έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που κάνουν τον ΠΑΟΚ να αισιοδοξεί!

Εκτός από τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, όπως είναι λογικό, σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ενός deal θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Αυτή τη στιγμή, ο Βάτσλικ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σεβίλλη, βλέπει με θετικό μάτι την έλευση του στην χώρα μας καθώς εκτιμάει πολύ το γεγονός της επιμονής των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Μια ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως έχει έρθει στα μέτρα του «Δικεφάλου του Βορρά» με το μοναδικό εμπόδιο να φαντάζει πως είναι η έλευση νέου αθλητικού διευθυντή που θα έρθει για να ηγηθεί της νέας μεταγραφικής πορείας. Μια πιθανή καθυστέρηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει το πλεονέκτημα σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα αργήσει η στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον επόμενο τεχνικό τους διευθυντή κάτι που θα δώσει λύση και στο θέμα του Βάτσλικ, με την ελπίδα πως ο χρόνος που θα χρειαστεί για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα αποβεί μοιραίος αναφορικά με την μεταγραφή του διεθνή με την Εθνική Τσεχίας γκολκίπερ.

Την ίδια στιγμή, στη Μικράς Ασίας δεν θα ήταν καθόλου αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν κάποιον εκ των Πασχαλάκη ή Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με την προϋπόθεση ότι θα φτάσει πρόταση που θα ικανοποιεί τα θέλω τους.

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)