Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Αναβολή δίκης αιρετών του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου


ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

 

Για την 1η Σεπτεμβρίου( ξανα)αναβλήθηκε   πριν λίγες μέρες ,η  εκδίκαση μήνυσης του Παράσχου Τσάνταλη  κατά πρώην αιρετών του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου   και υπαλλήλου η οποία εξακολουθεί να εργάζεται στον  Δήμο Αλμωπίας . Η κατηγορία είναι η ψευδορκία , επειδή σε κατάθεσή τους με κατηγορούμενο τον Παράσχο Τσάνταλη είχαν ισχυρισθεί ότι στον τότε Δήμο δεν δούλεψε κανείς με μαύρη εργασία  ούτε και πληρώθηκε με μαύρα χρήματα.

Η δίκη αναβλήθηκε  επειδή απουσίαζαν οι δικηγόροι των αιρετών . Στην αναζήτηση ημερομηνίας για νέα δίκη , ο Παράσχος Τσάνταλης , πρότεινε στο δικαστήριο , οι κατηγορούμενοι να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο , επειδή με τον τρόπο λειτουργίας τους στέρησαν πόρους από τον Δήμο΄, και να αποσύρει την μήνυση.  Ο συνήγορος  της υπαλλήλου , Αλέξης Κούγιας  , ο οποίος την είχε υπερασπιστεί και παλαιότερα, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει , διότι η πελάτισσά του δεν θα μπορεί να  βγει στην κοινωνία με  άσπρο πρόσωπο.

Τελικά  βρέθηκε η 1η Σεπτεμβρίου για να γίνει η δίκη , η οποία κοντεύει τα όρια της παραγραφής .

 

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπήρξε ούτε ένας επαγγελματίας που να συνεργάστηκε με το δήμο και να μην έκοψε έστω και ένα τιμολόγιο των 6900 ευρώ για να πληρωθούν υποτίθεται οι μαύροι εργαζόμενοι.Έτσι λέγαν όλοι αυτοί έξω στα καφενεία,αλλά επειδή φοβούνται γιατί μερικοί την πατήσανε με τις εικονικές ασφαλτοστρώσεις,κάνουν τουμπεκί.Και ο μοναδικός άνθρωπος που σήκωσε ανάστημα στη σαπίλα φαίνεται γραφικός.Ελλάς το μεγαλείο σου.Αν αθροίσει κανείς τα μαύρα τιμολόγια θα προκύψουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)