Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Απεργία για το τέλος στο 8ωρο και τις απλήρωτες υπερωρίες - Εικόνες

Απεργία για το τέλος στο 8ωρο και τις απλήρωτες υπερωρίες - Εικόνες

Στους δρόμους και σήμερα φορείς, συνδικάτα, ομοσπονδίες, σωματεία με απεργία και συγκεντρώσεις ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Επί ποδός βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 16/6 -για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες- συνδικάτα και εργαζόμενοι που αντιδρούν στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Ήδη, είναι σε εξέλιξη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα παρουσία του γενικού γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα στα πλαίσια της απεργίας


 

«Παρά τις απειλές, τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την καταστολή οι εργαζόμενοι, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα βγαίνουν πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη», δήλωσε νωρίτερα ο κ.Κουτσούμπας Ο κ. Κουτσούμπας προσέθεσε και το εξής: «Η πλειοψηφία του λαού μας σήμερα, πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι αύριο, θα αφήσουν στα χαρτιά αυτό το νομοσχέδιο - έκτρωμα του «Χατζηθάφτη». Θα το πετάξουν στα σκουπίδια».

Η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ τo κεντρικό απεργιακό συλλαλητήριο διοργανώνεται από τη ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στις 18:00 στο Σύνταγμα.

adedi1

adedi2

Πηγή: ieidiseis.gr

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)