Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 16/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 16/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Δημήτρης Μπάφης
Γράφει ο Δημήτρης Μπάφης
 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τις ώρες μετάδοσης της έκτης αγωνιστικής ημέρας του Euro 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, στην φάση των ομίλων του Euro 2020, δίνεται συνέχεια στην διοργάνωση με τρεις αγώνες που αντιστοιχούν στον 1ο και δεύτερο όμιλο, σηματοδοτώντας την έναρξη της δεύτερης.

Η αυλαία θα ανοίξει με την αναμέτρηση της Φινλανδία απέναντι στην Ρωσία, η οποία θα είναι ουσιαστικά η… γηπεδούχος, καθώς ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο «Κρεστόβσκι» της Αγίας Πετρούπολης.

Στην συνέχεια η Τουρκία θα μονομαχήσει με την Ουαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, με την πρώτη να αριθμεί μία ήττα με 3-0 από την Ιταλία και την δεύτερη να έχει έναν βαθμό από την ισοπαλία της απέναντι στην Ελβετία.

Η ημέρα θα κλείσει με τον αγώνα Ιταλία - Ελβετία ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο της «Ολίμπικο» της «Αιώνιας πόλης», με την οικοδέσποινα να είναι το απολύτο φαβορί για την νίκη, ειδικά μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 16 Ιουνίου

16:00 Φινλανδία - Ρωσία | Κρεστόβσκι, Αγία Πετρούπολη (2ος όμιλος)

19:00 Τουρκία - Ουαλία | Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού (1ος όμιλος)

22:00 Ιταλία - Ελβετία | Ολίμπικο, Ρώμη (1ος όμιλος)

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουγγαρία και φτάνοντας τα 11 γκολ, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού ξεπερνώντας τον Μισέλ Πλατινί κατά 2 γκολ.

Ασταμάτητη ήταν και η εθνική Γαλλίας, η οποία επικράτησε της Γερμανίας με 1-0, με τους «τρκολόρ» να διαχειρίζονται πολύ καλά τους αντιπάλους τους, να πιέζουν και να απειλούν την αντίπαλη εστία με ποικίλους τρόπους.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών, όταν ο Ματς Χούμελς προσπάθησε να διώξει την επικίνδυνη σέντρα του Ερναντές, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μάνουελ Νόιερ, σημειώνοντας το τρίτο αυτογκόλ της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα (15/6):

Ουγγαρία - Πορτογαλία 0-3

Γαλλία - Γερμανία 1-0

Πηγή: ieidiseis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)