Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια Δ. Μπίνου στην ομάδα του Αλμωπού

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμωπού,παίκτες και προπονητές, για την σωτηρία και άνοδο στην Super League 2.Συγχαρητήρια στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο ,που στηρίζει εδώ και χρόνια την προσπάθεια της ομάδας .

Ο Αλμωπός Αριδαίας αποτελεί την ιστορική ομάδα της περιοχής μας,που αρκετές φορές μας έκανε περήφανους και τίμησε τον τόπο μας Πανελλήνια.
Την προσφορά των ομάδων της περιοχής σε ερασιτεχνικό αλλά κυρίως σε εθνικό επίπεδο ,τιμήσαμε θεσμοθετώντας ως Δημοτική Αρχή,την χορηγία από την Δημοτική Επιχείριση των Λουτρών. Ο Αλμωπός Αριδαίας αλλά και η Θύελλα Σαρακηνών έτυχαν αυτής της ενίσχυσης. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και στην περίπτωση αυτή το ποδόσφαιρο συμβάλλει πολύπλευρα στον τόπο μας.
Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες.!!!

 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο σχολιαστή.Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή, όταν κάνεις τέτοια σχόλια για τα οποία διαμαρτύρεσαι ότι δεν δημοσιεύονται , καλό είναι να τα κάνεις ενυπόγραφα.
    Δεν νομίζω να του έχει ασκήσει κανείς πιο σκληρή κριτική από εμάς όταν μάλιστα ήταν δήμαρχος. Επειδή επιμένεις , με το αισχρό και βλάσφημο σχόλιο σου , στείλτο επώνυμα. Αν δεν δημοσιευτεί τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ισχυρισθείς οτιδήποτε. Όχι όμως να βγάζεις προσωπικά απωθημένα


    Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)