Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 27/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 27/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Δημήτρης Μπάφης

Γράφει ο  

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση τηε φάσης των νοκ-αουτ για το Euro 2020 δίνεται σήμερα (27/6) με δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης και το «Στάδιο δε λα Καρτούχα» της Σεβίλλης.

Στις 19:00 η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, με τους «Οράνιε» να είναι αήττητοι στην διοργάνωση και να αριθμούν 3 νίκες κόντρα σε Ουκρανία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία έχοντας στο ενεργητικό τους 8 γκολ (τα περισσότερα που μπήκαν από μία ομάδα στην φάση των ομίλων).

Αντίθετα η Τσεχία πέρασε ως καλύτερη τρίτη από τον τέταρτο όμιλο, έχοντας μία νίκη κόντρα στην Σκωτία, μία ισοπαλία απέναντι στην Κορατία και μία ήττα από την Αγγλία, ενώ σημειώνεται ότι ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την Δανία.

Στις 22:00 τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρόφιλου πλανήτη θα συγκεντρωθούν στην Σεβίλλη, όπου το αήττητο Βέλγιο (με 3 νίκες κόντρα σε Δανία, Φινλανδία και Ρωσία) θα μονομαχήσει με την κάτοχο του τροπαίου, Πορτογαλία.

Μπορεί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να κατάφερε να περάσει ως καλύτερη τρίτη από τον «όμιλο-φωτιά» με Γαλλία, Γερμανία και Ουγγαρία, όμως τώρα θα κληθεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο των «κόκκινων διαβόλων», με την Ιταλία να περιμένει την νικήτρια του συγκεκριμένου ζευγαριού στην φάση των 8.

Το Βέλγιο διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης που δεν θα συγχωρέσουν τα λάθη των αντιπάλων τους, ενώ από την άλλη η Πορτογαλία διαθέτει το… υπερ-όπλο που ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 27 Ιουνίου

19:00 Ολλανδία - Τσεχία | Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη

22:00 Βέλγιο - Πορτογαλία | Καρτούχα, Σεβίλλη

Τα αποτελέσματα από το Σάββατο 26 Ιουνίου :

Ουαλία - Δανία 0-4

Ιταλία - Αυστρία 2-1 (0-0, παράταση) 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)