Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Τρέμει την γενική συνέλευση των Λουτρών ο Δήμαρχος

 


 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΗΔΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ

 

 Με αγωνία περιμένει πλέον την γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης . Σύσσωμη η αντιπολίτευση μέχρι σήμερα δηλώνει δημόσια πολλές διαφωνίες ως προς τον τρόπο διοίκησης και τον σκληρή ρουσφετολογία που προκαλεί βάναυσα την κοινή γνώμη.

  Αναμένεται να βρεθεί στο δίλημμα να συναινέσει σε όλα  ή να πράξει το καθήκον της που είναι ο έλεγχος για την  εύρυθμη λειτουργία της διοίκησης με συνετό και ηθικό τρόπο. Αν  ψηφίσει θετικά ,




τότε σημαίνει ότι αποδέχεται τα πάντα και κάθε διαφωνία της στα κακώς κείμενα ήταν λόγια και στείρα αντιπολίτευση. Είναι βέβαιο ότι η διοίκηση θα δεχτεί σκληρή κριτική. Εκείνο όμως που την ενδιαφέρει είναι να πάρει  θετική ψήφο. Διαφορετικά θα χρειαστεί να λογοδοτήσει επί της ουσίας  και σε ανώτερα κλιμάκια  και να υποστεί ελέγχους.
Δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν  ούτε  το ασανσέρ

Στο μεταξύ επίσημα κανένας δεν γνωρίζει την πρόθεση της διοίκησης  με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των Λουτρών Πόζαρ με την συμμετοχή  της μέσα από δήθεν αναπτυξιακό φορέα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της επιχείρησης  συνεπικουρούμενο και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Βέσκο , να έχουν επαφές «υψηλού΄ επιπέδου¨’ώστε  να πείσουν την τοπική κοινωνία  να δεχτεί κάτι τέτοιο. Αρκεί οι ίδιοι τους να διασφαλίσουν μελλοντικά οφέλη από όλο εγχειρήμα . Προφανώς στην γενική συνέλευση   πρόκειται να τεθεί και αυτό το θέμα. Εκτός και αν θεωρηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης

 Η ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε η Παρασκευή 10/09/2021 και τα θέματα συζήτησης τα παρακάτω:

 

1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2020 - 31/12/2020 και των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

 

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσης 01/01/2020 - 31/12/2020.

 

3. Εκλογή ελεγκτών (τακτικών και αναπληρωματικών) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2021 - 31/12/2021 και καθορισμός της αμοιβής τους.

 

4. Έγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2020

 

5. Προέγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2021

 

6. Έγκριση Αμοιβών των εντεταλμένων συμβούλων του Προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2020

 

7. Προέγκριση Αμοιβών των εντεταλμένων συμβούλων του Προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)