Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά»

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά»

 
 
«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι» φώναζε ο Ρούμπεν Σεμέδο βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας αφού πρώτα ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ζήτησε και έλαβε ο ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βγαίνοντας από το κτήριο της Ευελπίδων φώναξε προς τις κάμερες ότι είναι αθώος και ισχυρίστηκε πως όλα γίνονται για τα χρήματα.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής. Να είστε εδώ ξανά όταν θα αθωωθώ» είπε ο 27χρονος.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο 40χρονος Νιγηριανός ο οποίος συνελήφθη με την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψη του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός.

Κατά τον συνήγορο δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, καθώς το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε μετά από τον καταγγελλόμενο βιασμό αλλά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο συνελήφθη και κρατείται μετά την καταγγελία 17χρονης κοπέλας η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό στο σπίτι του πρώτου στη Γλυφάδα και αφού πρώτα όλοι μαζί διασκέδαζαν σε κλαμπ στον Ωρωπό. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)