Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ο Μπαλάσκας ξαναχτυπά: Επικαλείται τις… ορμόνες των αστυνομικών που δεν άκουσαν την εντολή

Ο Μπαλάσκας ξαναχτυπά: Επικαλείται τις… ορμόνες των αστυνομικών που δεν άκουσαν την εντολή

 
 
 
Από το ένα κανάλι στο άλλο πηγαίνει τις τελευταίες μέρες ο Σταύρος Μπαλάσκας, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση των 7 αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της θανάσιμης καταδίωξης στο Πέραμα.  Χθες στο ΣΚΑΙ δήλωνε: «Παίρνω εγώ έναν αθώο άνθρωπο και τον σκοτώνω στον δρόμο. Χωρίς να τον έχω δει, χωρίς να τον ξέρω. Κι αποδεικνύεται ότι είναι δημοσιογράφος. Πρέπει την επόμενη μέρα να μου επιτεθούν όλοι οι δημοσιογράφοι;», σχολιάζοντας τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα και τη σύλληψη των επτά αστυνομικών.
Δείτε από το 5:23
Σήμερα επικαλέστηκε τις… ορμόνες των αστυνομικών για το γεγονός ότι δεν άκουσαν την εντολή του κέντρου για να σταματήσουν.

Τις… ορμόνες που χτυπάνε τους αναβάτες των μηχανών επικαλέστηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, προκειμένου να δικαιολογήσει το γεγονός ότι οι επτά αστυνομικοί δεν συνετίστηκαν με τις εντολές του Κέντρου για να σταματήσουν την καταδίωξη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος Ρομά, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε 38 σφαίρες.

«Όταν είσαι πάνω σε μια μηχανή με πάρα πολλά χιλιόμετρα, με τις ορμόνες σου να σε χτυπάνε κυριολεκτικά και να κυνηγάς και όταν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, γιατί έχουμε ζητήσει στο παρελθόν κράνη για ενδοεπικοινωνία, αλλά δεν μας έχουν πάρει ποτέ, δεν μπορείς να ακούσεις τον ασύρματο», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Μόνο ένας από την ομάδα ΔΙΑΣ άκουσε την εντολή να σταματήσουν την καταδίωξη» δήλωσε ο συνδικαλιστής αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας και πρόσθεσε πως πολλές φορές σε κάποια σημεία της Αττικής δεν πιάνει καν ο ασύρματος.

Ακόμα χαρακτήρισε ως «πρωτάκουστη» την εντολή να σταματήσει η καταδίωξη.

«Οι ορμόνες των αστυνομικών είναι τέτοιες που βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν παιδιά;»

Στην εκπομπή ήταν παρούσα και η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, η οποία δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση του κ. Μπαλάσκα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αμφισβητήσει ακόμα και ότι την είπε, λίγα λεπτά αργότερα.

Στη δική της παρέμβαση η κ. Λεγάκη είπε:

«Ας μην πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Επί της ουσίας: Δολοφονήσαν εν ψυχρώ με 38 σφαίρες ένα παιδί 18 χρονών επειδή είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο. Εδώ έχουμε τον εκπρόσωπο -είναι εκπρόσωπος;- να λέει ότι από δω και πέρα όποτε αισθάνονται ανασφάλεια ή έχουν ορμονικά προβλήματα... Οι ορμόνες των αστυνομικών είναι τέτοιες που βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν παιδιά; Αν έχουν ορμονικά προβλήματα να πάνε στον ενδοκρινολόγο, όχι να δολοφονούν τα παιδιά του κόσμου στον δρόμο». 

Με πληροφορίες από: ieidiseis.gr & 2020mag2020.gr

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστός ο κ.Μπαλακας.
    Για να λύσουν το ορμονικό του θέμα ίσως θα έπρεπε να τους μπουρδιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτός ο κ. Μπαλάσκας, αλλά από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι έπρεπε ή ήθελε να πει «αδρεναλίνη», που είναι επίσης μια ορμόνη αλλά και νευροδιαβιβαστής. Η χρήση του όρου «ορμόνη» γενικά παραπέμπει αλλού και προκαλεί σύγχυση.

    Έστω. Οι αστυνομικοί έχουν δεχτεί (υποτίθεται τουλάχιστον) την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να χειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια επικίνδυνη κατάσταση. Το ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης λέει κάτι νομίζω. Τι ακριβώς λοιπόν προσπαθεί να εξηγήσει ή να δικαιολογήσει ο οποιοσδήποτε, δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έχεις απόλυτο δίκιο.
      Αν ήξερες όμως τον,περί ού ο λόγος, θα τα καταλάβαινες όλα.

      Διαγραφή
  3. δεν φταιει αυτο το φασισταριό, που δεν σεβεται καν τον νεκρό 18χρονο τσιγγανο που ενα μονο πραγμα ειχε διδαχθεί ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ. Αλλά φταίνε αυτοι που τον βγαζουν στο γυαλί να λέει ανεκδοτα. Εξάλλου δεν εχει καμία ιδιότητα, οι ίδιοι οι δικοι του τον μαυρισαν στις εκλογές, μαλιστα του τραβηξαν και ενα μπερντάκι και ειχε βγει κλαψουριζοντας σαν γυναικουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά. Τα κανάλια που ενημερώνουν πως είναι ο κόσμος μέσω των υπαλλήλων τους(τύπου Μπαλάσκα)και ένας ηλίθιος λαός που σαβουριαζει αμασητο ότι του σερβίρουν.

      Διαγραφή

(3)