Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: «Χειμώνας» αύριο

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχει μείον 4,5 βαθμούς την Τετάρτη - Και μια καλή ανατροπή

 

 

Ως και 4,5 βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία σήμερα (26/10) σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας, ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο έγκριτος μετεωρολόγος της δημόσια τηλεόρασης προσθέτει ότι υπάρχουν αλλαγές στα προγνωστικά στοιχεία για τις επόμενες ημέρες, καθώς, εν τέλει, το σύστημα που έρχεται από τα δυτικά δεν αναμένεται να δώσει έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, στην Κρήτη και κυρίως στα πιο δυτικά και κεντρικά τμήματα της μεγαλονήσου, τα σύννεφα θα είναι αρκετά πυκνά. Εκεί δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά. Οι εν λόγω βροχές θα είναι διάσπαρτες και θα έχουν τη μορφή μπόρας.

Από το μεσημέρι ως και αργά το απόγευμα, αλλά και τις βραδινές/νυχτερινές ώρες της Τετάρτης, τα συγκεκριμένα φαινόμενα θα παραμείνουν μόνο στα πιο δυτικά τμήματα της Κρήτης.

Το κρύο θα είναι ακόμα πιο τσουχτερό από αυτό της Τρίτης. Δείτε σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα είναι κάτω από το μηδέν το πρωί της Τετάρτης:

ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Την Πέμπτη, 28η Οκτωβρίου, τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες, ασθενή φαινόμενα ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της βόρειας Στερεάς, ίσως και της βορειοανατολικής.

Από το μεσημέρι ως και αργά το απόγευμα της Πέμπτης, θα σημειώνονται βροχές στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου και στη δυτική Κρήτη.

Την Παρασκευή, τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες, πάλι ασθενή φαινόμενα ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της βόρειας Στερεάς, ίσως και της βορειοανατολικής. Το ίδιο και από το μεσημέρι ως και αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Τις βραδινές/νυχτερινές ώρες της Παρασκευής, τα εν λόγω φαινόμενα θα έχουν σχεδόν τελειώσει και στις παραπάνω περιοχές. Ίσως παραμείνουν ορισμένα πολύ ασθενή.

Το Σάββατο, θα έχουμε τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Κρήτη (κυρίως στα ορεινά) και στο Καρπάθιο πέλαγος.

Την Κυριακή, το συγκεκριμένο σύστημα θα πλήξει με βροχές την κεντρική και την ανατολική Κρήτη, το Καρπάθιο πέλαγος και ελαφρώς τα Δωδεκάνησα, κυρίως τη νοτιοδυτική Ρόδο.

Πιο αναλυτικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)