Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Εξάρχεια: Βίντεο με αστυνομικό τη στιγμή που σπάει τη τζαμαρία καταστήματος

Εξάρχεια: Βίντεο με αστυνομικό τη στιγμή που σπάει τη τζαμαρία καταστήματος

 
 
Επιβεβαιώνεται η μαρτυρία ότι αστυνομικός προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας κοπέλας. Δείτε νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τα επεισόδια.

Αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube αποτυπώνει τη στιγμή που ένας αστυνομικός σπάει τη τζαμαρία καταστήματος στη γωνία Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα.

Χθες το μεσημέρι, το iEidiseis κατέγραψε τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές που νωρίτερα βρίσκονταν στα Προπύλαια. Το βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας αστυνομικός κλωτσά ακινητοποιημένο διαδηλωτή.


Λίγο αργότερα, η ένταση μεταφέρθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ με φωτιές και οδοφράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έκανε λόγο για τρεις τραυματίες αστυνομικούς και επίθεση από τους διαδηλωτές με πυροσβεστήρες, πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται από τα ντοκουμέντα που έχουν καταγραφεί.

Αμέσως μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο iEidiseis πως η ένταση προκλήθηκε μετά τη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε πως οι ζημιές στο κατάστημα προκλήθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς που εισέβαλαν στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν διαδηλωτές.

Το παρακάτω βίντεο επιβεβαιώνει αυτή τη μαρτυρία: 


Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι αναρχικός που ντύθηκε αστυνομικός για να κατηγορήσουν την υπέροχη αστυνομία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)