Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τα πήρε στο κρανίο ο Χ. Μπάτσης


Όχι μόνο  δεν συμβουλεύει τον  δήμαρχο ο Δ. Βέσκος  αλλά φαίνεται να απολαμβάνει τις συνεχείς γκάφες του Χ. Μπάτση και τα συντονισμένα εσωτερικά χτυπήματα σε βάρος του .
 

 

ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΤΙΚΙΔΗ

 

Μετά  τον «κάζο» που ‘έπαθε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ , ο δήμαρχος Αλμωπίας όπου τον επισκίασε ο Αντιδήμαρχος του  και φερόμενος υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ,φαίνεται να έβαλε μυαλό και να αλλάζει τακτική .

‘Ετσι το μεσημέρι της Δευτέρας  πήγε στο Λουτράκι για να δει τις εργασίες αναπλάσεων που γίνονται  χωρίς να πάρει μαζί του τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Έργων Γιάννη Κετικίδη. ‘Ένα έργο  που είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την θητεία του Δημήτρη Μπίνου και το οποίο αργεί  αδικαιολόγητα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Η μοναχική επίσκεψη Μπάτση στο Λουτράκι , που κρατήθηκε μακρυά από την δημοσιότητα  , επιβεβαιώνει τις πληροφορίες  που φέρουν τον Δήμαρχο Αλμωπίας  να έχει υποψίες για πολλές καθυστερήσεις έργων  από τον Γ. Κετικίδη,  προκειμένου  να τον φθείρουν πολιτικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές  σκέφτεται πλέον σοβαρά να του αλλάξει πόστο , όμως  εμπόδιο είναι η ΔΕΥΑ την προεδρία της οποίας κατέχει ο Γιάννης Κετικίδης και δεν θέλει να αναλάβει κανένας άλλος από την παράταξη του Δημάρχου.

Οι ίδιες πηγές τοποθετούσαν κάποιες  αλλαγές  και την  ανταλλαγή πόστων μεταξύ Κετικίδη- Βέσκου. Όμως σκοντάφτουν στην επιθυμία του Δημήτρη Βέσκου να αλλάξει πόστο μόνο σε περίπτωση που γίνει πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών.  Πόστο όμως που δεν θέλει να παραδώσει ο δήμαρχος , διαδίδοντας έντεχνα ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα για μια τέτοια επιλογή , επειδή...δήθεν αντιδρούν οι Λουτρακιώτες. Σύντομα πάντως θα φανεί κατά πόσο έχει βάση το σενάριο αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Κετικίδης βολιδοσκοπεί  ακόμα περισσότερο  την πιθανή υποψηφιότητά του ως δημάρχου, κάνοντας κρούσεις είτε ο ίδιος  είτε προσωπα του κλειστού περιβάλλοντός του . Φυσικά ευχέρεια μεγάλων κινήσεων του δίνει το αξίωμα του Αντιδημάρχου .

 

6 σχόλια:

  1. Βέβαια άμα αλλάξει πόστο ο μπατσης πως θα βάζει τους δικούς του στα διμηνα..φαντασου τι θα γίνει σε ένα χρόνο που πάμε πλέον σε προεκλογική περίοδο.... Έπαρση κ μόνο έπαρση έχει ο μπατσης... Ταχα μου τον Ψήφισε ο κόσμος γιατί ήταν παιδί του λαου...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει και δεν τον συμβουλεύει.. Να φανεί η ικανότητα του καθενός στην θέση που έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι κάναν στον μπινο θα του κάνουν κ στον μπατση.... Νέος συνδιασμος... Δικά του στελέχη... Νέος δήμαρχος... Νυν αντιδήμαρχος... Συνταγή γνωστή...κ ελπίζουμε αυτή την φορά η τετραετία να είναι κερδισμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαροστε πιητε γραπα οποσ ο πρόεδρος του χωριού του Ζαλόγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζεις τους αναγνώστες σου χαζούς; από τον πέτσα δεν πήρες φράγκο όπως λες μήπως παίρνεις από κάπου αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε είδες πουθενά στο κείμενο να λέω κάτι τέτοιο;Σε ευχαριστώ πάντως που μου επιτρέπεις να τα παίρνω από εσένα καλέ μου άνθρωπε .Ο Θεός να σε έχει καλά και ανοιχτοχέρη...

      Π.Σ.

      Διαγραφή

(3)