Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Καλαμάτα: Έπεσαν οι σοβάδες από την οροφή σχολικής αίθουσας (Βίντεο)

Καλαμάτα: Έπεσαν οι σοβάδες από την οροφή σχολικής αίθουσας (Βίντεο)

 

 

Απίστευτες εικόνες έρχονται -αυτήν τη φορά- από την Καλαμάτα, όπου οι μαθητές γλύτωσαν και πάλι κυριολεκτικά από τύχη.

Για άλλη μια φορά φέτος, μαθητές γλυτώνουν -τουλάχιστον- από τραυματισμό. Σήμερα (29/11), έπεσαν μεγάλα κομμάτια από τον σοβά της οροφής μιας τάξης του 1ου Λύκειο Καλαμάτας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όταν οι μαθητές του δεύτερου τμήματος της Γ΄ Λυκείου επέστρεψαν στην τάξη τους, αντίκρισαν έκπληκτοι ένα τμήμα της οροφής να βρίσκεται κομματιασμένο εκεί όπου θα μπορούσαν να βρίσκονται οι ίδιοι.

Τα πλάνα που ακολουθούν σοκάρουν, με τα μεγάλα κομμάτια να έχουν καταλήξει εκεί όπου θα βρίσκονταν τα παιδιά εάν δεν είχε τύχει να έχουν βγει για διάλειμμα.

Στο βίντεο φαίνονται οι σοβάδες, οι οποίοι έχουν πέσει πάνω στα θρανία, στις καρέκλες, στο πάτωμα, παντού. Ευτυχώς, όλα συνέβησαν όταν οι μαθητές βρίσκονταν στην αυλή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο άκρως επικίνδυνο περιστατικό που συμβαίνει σε σχολείο τον τελευταίο μήνα: Στις 4 Νοεμβρίου, μαθητές Δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης κινδύνευσαν από την ψευδοροφή της σχολικής αίθουσας, η οποία επίσης κατέρρευσε.

Σε εκείνην την περίπτωση επίσης δεν προέκυψε τραυματισμός, χάρη στην παρατηρητικότητα της δασκάλας, η οποία είδε μια ρωγμή στην οροφή και έβγαλε τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού για διάλειμμα, μόλις 5 λεπτά πριν από την κατάρρευση της ψευδοροφής.

Δείτε το σημερινό περιστατικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)