Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα

 
 
 
Νύχτα ντροπής: Μία από τις πιο σκληρές νύχτες της περιόδου Σαββίδη έζησε χθες ο ΠΑΟΚ

Στο εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και να ολοκληρωθεί ύστερα από 40 λεπτά.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 92ο λεπτό του clasico, όταν οπαδοί του «δικεφάλου» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας αντικείμενα, φωτοβολίδες και πυρσούς, ενώ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν για περίπου δέκα λεπτά με τους χουλιγκάνους να σουλατσάρουν στο γήπεδο και να έχουν μάχες σώμα με σώμα με τους άντρες των ΜΑΤ ήταν για τον ΠΑΟΚ, που έζησε μία από τις πιο σκληρές νύχτες χάνοντας από τον Άρη ύστερα από 11 χρόνια.

Ως εκ τούτου «δικέφαλος» έχασε έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος, καθώς έμεινε 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και 4 από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ απειλείται τώρα και με βαριά τιμωρία λόγω των ντροπιαστικών επεισοδίων.

Θυμίζουμε πως για την είσοδο των οπαδών των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι κινδυνεύουν με ποινή δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50.000€ έως 250.000€.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)