Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αλεξανδρούπολη: Έδειρε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του και έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα!

Pixabay

 Οι γιατροί κατάλαβαν πως κάτι άλλο έγινε και ειδοποίησαν την αστυνομία! Εξαφανισμένος από χθες ο άνδρας...

Η 16η φετινή γυναικοκτονία έγινε στην Αλεξανδρούπολη… Μια Ελληνίδα μουσουλμάνα έχασε τη ζωή της μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών τους. Εξαφανισμένος είναι από χθες το βράδυ ο άνδρας…

Στις 5 Δεκεμβρίου η 29χρονη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και με πάρα πολύ σοβαρά τραύματα, ρήξη σπλήνας και ήπατος (αλλά και εξωτερικά τραύματα σε όλο της το σώμα) και χθες κατέληξε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας στο νοσοκομείο, αλλά και η ίδια, έλεγαν ότι έπεσε από τη σκάλα. Έγιναν τρία χειρουργεία, η 29χρονη όπως έδειξαν τα τεστ στα οποία υπεβλήθη, είχε και κορωνοϊό και χθες το βράδυ δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.


Οι γιατροί που ανέλαβαν την κοπέλα παρέπεμψαν το περιστατικό στην αστυνομία, έχοντας καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με το σενάριο της σκάλας…

Συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας μίλησαν για ένταση και βιαιότητα από την πλευρά του συζύγου της και κάνουν λόγο για πολλά ερωτηματικά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Λένε μάλιστα ότι την ημέρα του συμβάντος, η 29χρονη παρέμεινε στο σπίτι για τουλάχιστον ένα δίωρο, όπου προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν οι δικοί της άνθρωποι, χωρίς να τα καταφέρουν.


Χθες το βράδυ συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα, συγγενείς της γυναίκας έξω από το σπίτι της, προσπαθώντας να μάθουν τι έχει συμβεί και δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Όσο για τον σύζυγο; Αυτός, όπως ανέφερε η ΕΡΤ εξαφανίστηκε μόλις έμαθε το περιστατικό, ότι πέθανε η γυναίκα του.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται σήμερα να δώσει μια πρώτη εικόνα για το έχει συμβεί.

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)