Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Χαλκηδόνα: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης

https://thesstoday.gr/wp-content/uploads/2021/08/ergasies.jpg

 

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ισόπεδου κόμβου του Αγίου Αθανασίου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

1 σχόλιο:

  1. ο Αγ. Αθανάσιος είναι μεταξύ Θεσσαλονόκης και Χαλκηδόνας. Αυτή η Εθνική οδός στα δεξιά της πάει προς τα σύνορα με τηνΒορεια Μακεδονία. Στα αριστερά της πάει προς Αθήνα. Αν συνεχίσει και μέσα στην Χαλκηδόνα πάει πρός Έδεσσα και προς Βέροια. Τώρα με 3 (τρείς) σπουδαιότερους προορισμούς Σκόπια, Αθήνα και βέροια σε σχέση με την Έδεσσα πως γίνεται να την ονομάζουν οτι γίνεται προς Έδεσσα ? ποιόν δουλεύουν οι αχρηστοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)