Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Νέα κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

 Νέα κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

 Μετά το… φιάσκο της πρώτης κλήρωσης του Champions League, η UEFA διέταξε την επανάληψή της και οι ομάδες μπήκαν ξανά στην κληρωτίδα προκειμένου να διαμορφωθούν τα ζευγάρια της φάσης των «16» της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σάλζμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Σπόρτινγκ Λισαβώνας - Μάντσεστερ Σίτι

Μπενφίκα - Άγιαξ

Τσέλσι - Λίλ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους

Ίντερ - Λίβερπουλ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από όλα τα ζευγάρια της νέας κλήρωσης μόνο ένα ήταν ίδιο με αυτό της πρώτης, καθώς η κληρωτίδα έβγαλε για μία ακόμη φορά την Τσέλσι απέναντι στην Λίλ, με τους Λονδρέζους να έχουν φαινομενικά εύκολο έργο.

Η Λίβερπουλ θα μονομαχήσει με την Ίντερ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης συνθέτοντας ένα «εκρηκτικό» ζευγάρι.

Έτσι ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να αγωνιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, περίπου 311 ημέρες από την τελευταία του παρουσία στην Ισπανική πρωτεύουσα, όταν και οι «μπλαουγκράνα» είχαν ηττηθεί με 2-1.

Η UEFA γνωστοποίησε ότι οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15, 16, 22 και 23 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου με τη σέντρα σε όλα τα ματς να γίνεται στις 22:00, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τέλος αναφέρεται ότι η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα γίνει στις 18 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί να γίνει στη «Gazprom Arena» της Αγίας Πετρούπολης, στην Ρωσία, στις 28 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)