Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Την Πέμπτη η κλήρωση των αγώνων κατάταξης, του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας

    


ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ   

Την Πέμπτη 27-1-2022 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων κατάταξης ( PLAY - OFF) , του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

 

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ .


 

 

 Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, σύμφωνα με τη υπ’ αριθ, 7/6-9-2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, στον 1ο όμιλο ο οποίος απαρτίζεται από έξι (6) ομάδες και τον 2ο όμιλο ο οποίος απαρτίζεται από εννέα (9) ομάδες.

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  στον κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και τη τελευταία θέση κάθε ομίλου.

 

PLAY-OFFS 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον 1ο όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης (1η, 2η, 3η και 4η θέση), μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) ύστερα από δημόσια κλήρωση και με την βαθμολογία που είχαν στην κανονική περίοδο.


Μετά την λήξη των παραπάνω αγώνων play offs, οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη και δεύτερη θέση του ομίλου, ανέρχονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

-Η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα αγωνιστεί με την ομάδα του 2ου ομίλου που θα καταλάβει την τρίτη θέση, σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια Αρχή. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ, για την ανάδειξη του νικητή. Ο νικητής ανέρχεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)