Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Νέα μηνύματα με τον Νίκο Ρωμανό αποκάλυψε ο Φουρθιώτης

Νέα μηνύματα με τον Νίκο Ρωμανό αποκάλυψε ο Φουρθιώτης

 
 
Ο Μένιος Φουρθιώτης έβγαλε στη φόρα συνομιλία που είχε με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Η επίθεση του Μένιου Φουρθιώτη κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής δημοσίευσε συνομιλία που είχε με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επέλεξε αυτόν τον τρόπο για ν’ απαντήσει στη δήλωση του κ. Ρωμανού ότι «δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με τον Μένιο Φουρθιώτη».

Στη συνομιλία φαίνονται μηνύματα που του είχε στείλει ο Νίκος Ρωμανός, στα οποία αποκαλεί «σούργελο» κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εκείνη τη στιγμή φιλοξενούνταν στην εκπομπή του, ενώ φαίνεται να κάνει και διορθώσεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης στο Twitter:

«Για τις δηλώσεις του Ν. Ρωμανού ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ. υλικό του κ. Δημητριάδη σε αφιέρωμα».

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Νίκο Ρωμανό και τον συνεργάτη του Κωστή Χατζηδάκη, Νίκο Σιγάλα.
Παράλληλα, αποκάλυψε ευχαριστήριο και ιδιαίτερα εγκάρδιο μήνυμα του κ. Γεραπετρίτη προς τον ίδιο με αφορμή ένα αφιέρωμα που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του ο Φουρθιώτης για τον υπουργό.

Κάλυψη Οικονόμου σε Γεραπετρίτη

«Δεν υπάρχει καμία σκιά» για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος «προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού», είπε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου όταν ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την ανάρτηση που έκανε ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής θέλοντας να δείξει ότι επικοινωνούσε με τον υπουργό.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου η δήλωση του υπουργού Επικρατείας ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία. «Δε μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά της καταστροφολογίες υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για απελπισία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Όσο θέλουν θα μιλάνε με τους Φουρθιωτηδες αυτού του κόσμου.
    Σάμπως θα πάρουν χαμπάρι τίποτα τα ζωάδια που τους ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)