Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα με τσουχτερό κρύο αύριο Τετάρτη 26.1 - Νέα ψυχρή εισβολή από εβδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Βελτίωση του καιρού αλλά και νέα ψυχρή εισβολή από εβδομάδα

 

 Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες, με τις χαμηλές θερμοκρασίες να παραμένουν, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείεται νέα ψυχρή εισβολή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου απόψε το βράδυ θα έχουμε χιονόνερο και δυνατές μπόρες χιονιού στην Κρήτη, ενώ από την Τετάρτη θα έχουμε κάποια σύννεφα να επιμένουν από την Εύβοια έως και τα νότια. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Εύβοιας και την ΒΑ Αττική θα έχουμε κάποιες μπόρες χιονιού και από το πρωί θα ηρεμήσουν τα φαινόμενα.

Στις κυκλάδες ο καιρός θα ανοίγει και θα κλεινει και στην ΝΑ Ελλάδα θα έχουμε συννεφιά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα και τσουχτερό κρύο.

Το βράδυ θα έχουμε λιγότερα σύννεφα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική, το βράδυ μέχρι και το ξημέρωμα θα έχει αυξημένα σύννεφα στο ΒΑ τμήμα και από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και λιακάδα. Η θερμοκρασία από -1 έως 8.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει λιακάδα και η θερμοκρασία από -1 έως 7 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και κατά τόπους στις Κυκλάδες έως και τα ανατολικά της Κρήτης θα έχουμε κάποιες μπόρες.

Την Παρασκευή και συγκεκριμένα στο Αιγαίο θα έχει βελτιωθεί ο καιρός και προς το απόγευμα θα δούμε από τα Δυτικά προς τα ΒΑ συννεφιές.

Το Σάββατο θα έχουμε επίσης συννεφιά σχεδόν παντού με κάποια χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλιάς και της Στερεάς αλλά και της Πελοποννήσου.

Την Κυριακή θα πρέπει στη νοτια Ελλάδα να έχουμε κάποιες βροχές αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί και στην συγκεκριμένη περιοχή της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)