Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Χ. Μπάτσης για συμφωνία Πρεσπών

Τρία χρόνια πέρασαν απο την ημέρα που υπογράφτηκε η αποκαλούμενη "Συμφωνία" των Πρεσπών,
μια "Συμφωνία" που είχε και έχει απέναντι της την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Μια "Συμφωνία" που ενώ είναι διεθνής και χρειαζόταν 180+1 ψήφοι βουλευτών βρέθηκαν 153 πρόθυμοι βουλευτές να δώσουν όνομα, εθνότητα, γλώσσα και ιστορία.
Κάποιοι τρία χρόνια μετά αρέσκονται να βγαίνουν φωτογραφίες με αυτούς που ψήφισαν την "Συμφωνία"
Κάποιοι πιστεύουν και αυταπατώνται ότι εμείς ξεχάσαμε και λησμονήσαμε και την Μακεδονία.
Εμείς μένουμε πιστοί στις αξίες μας.
Τρία χρόνια μετά όμως ισχύει και θα ισχύει το σύνθημά το οποίο ακούστηκε σε όλον τον Ελληνισμό:
"Εμείς δεν ψηφίσαμε, δεν υπογράψαμε, δεν συμφωνήσαμε"

 

15 σχόλια:

  1. Μόνο ξεβρακωθηκαμε,και πουντιασε ο κωλος μας στις πλατείες και μετά ακούσαμε το μιτσοτακι να λέει καλό είναι το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πςςςςςςςςς!
    Καλά μιλάμε αν το άτομο είναι μορφωμένο και βαθιά σκεπτόμενο...
    Εκτός από την έδρα υλοτομίας και αποψίλωσης θα καταλάβει και την εδρα σύγχρονης ελληνικής ιστορίας του πανεπιστημίου της Πούτκα Βόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας κρίνει όλους ο θεός , και δεν εξαιρεί τίποτα θα κριθούμε και για την συμπεριφορά μας απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας και εκεί δεν εξαιρούνται κάποια έθνη η λαοί .
    Διαβάζουμε την δική του στρατηγού Φιλώτα ότι αυτός ζητά ΔΙΕΡΜΗΝΈΑ να απολογηθεί στην ελληνιστική γλώσσα ο Μ. Αλέξανδρος τον ρωτά γιατί δεν απολογείται στην ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , κι ο Φιλώτας απαντά πως εσύ βασιλιά δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για την ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ γιατί δεν έκανες τίποτα για αυτήν , την ίδια ώρα σηκώνεται Μακεδόνας και χαρακτηρίζει κοροϊδία την επιλογή του Φιλώτα να απολογηθεί στην ελληνιστική με διερμηνείς .
    Ο Ηρόδοτος μας είπε πως το 2ο μεγαλύτερο έθνος μετά τους ινδούς είναι οι Θράκες που είναι εκατομμύρια ,χωρισμένοι σε βασίλεια και μιλούν συγγενείς γλώσσες σαφώς και δεν εξατμιστηκαν , οι απόγονοι των οδυρσων (σύγχρονοι Βούλγαροι ) των μοισων (σερβοκροατες κτλ ) και περίπου 3 εκταομυρια σύγχρονων Μακεδόνων μιλούν ακόμα αυτές τις συγγενείς πανάρχαιες γλώσσες γιατί τις οποίες δημιουργήθηκε το κυρριλικο αλφάβητο , όταν όλα αυτά τα; Βασιλεία κατακτήθηκαν από τους Ρωμαίους χωρίστηκαν σε σ(κ)λαβηνιες και οι υπήκοοι τους ονομάστηκαν σ(κ)λάβοι το οποίο και σαφώς δεν ήταν όρος εθνικού προσδιορισμου αλλά η κατάσταση υποταγής των στους Ρωμαίους .
    Όλα τα άλλα τα άλλα είναι σύγχρονη τρισαθλια προπαγάνδα των ισχυρών κρατών απέναντι στους εθνικά Μακεδόνες .
    Και όποιος νομίζει ότι είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων εδώ παρακαλώ τα αποτελέσματα του τεστ dna από το myneritage.com να δούμε πόσο τα έκτο Έλληνας η οτιδήποτε άλλο είναι , αλλά εάν βγάλει το τεστ έστω και 1% balknic people τον Καλω να βάλει δημοσίως το τεστ εκεί που ξέρει διότι και αποδεδειγμένα θα θεωρείται γενίτσαρος του λαού του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τη συμφωνία θα ασχοληθεί ο θεός;
      Λες να υπογράψει και ο εγγυητής;

      Διαγραφή
  4. Εκτός από Ιστορικός και Συνταγματολόγος!
    Ξέρει ότι ήθελε η συμφωνία 180 ψήφους.
    Δηλαδή είναι αντισυνταγματική. Ε όταν βγει η ΝΔ θα την προσβάλλει ως αντισυνταγματική και θα θα ακυρωθεί. Όλο το δικαστικό σώμα έχει η παράταξη, δε θα στηρίξει την αντισυνταγματικότητα;
    Τι; Όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εμείς δεν ψηφίσαμε, δεν υπογράψαμε, δεν συμφωνήσαμε"
    Και ποιος σε ρώτησε;
    Και ως τι θα υπέγραφες; Είσαι βουλευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκε ο έγκριτος νομικός,πανεπιστημιακός ιστορικός να πει "Συμφωνία" ένα νόμο του κράτους. Κάποιος που, από το ρόλο που έχει, οφείλει να παραδειγματίζει με τη στάση του σεβόμενος νόμους του κράτους ακόμα και όταν δεν τους δέχεται.
    Η συμφωνία είναι ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Σοδίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εμείς δεν ψηφίσαμε για δήμαρχο αυτό, αλλά σεβόμαστε την απόφαση των συμπολιτών μας και τους ευχόμαστε καλοφόρετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τη συμπλήρωση τριών ετών από την Ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών να στείλουμε στον μέγιστο πολιτικό και φίλο της Ελλάδας Ζόραν Ζαεφ τα θερμά μας συγχαρητήρια.
    Και στον λαό της γείτονος, φίλης και συμμάχου χώρας της ΒΌΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ τις θερμές μας ευχές για πρόοδο και ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εμείς δεν ψηφίσαμε, δεν υπογράψαμε, δεν συμφωνήσαμε"
    Το βάζει σε εισαγωγικά όπως τη λέξη "Συμφωνια".
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε τότε ξαναβγείτε να αλλάζετε με όλο το συρφετό να ακυρωθεί η συμφωνία.
    Τι κάνει κρύο; Ε ναι για. Τρία χρόνια κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι διαφωνώ με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου, αλλά δε βγαίνω κάθε 7η Μαΐου να δηλώσω τη διαφωνία μου. Ποιος με χέζει άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιοι υπογράψανε και υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται την υπογραφή τους καθημερινά. Παρ όλες τις απειλές, τους τραμπουκισμούς και όλα όσα συνέβησαν.
    Κάποιοι άλλοι(χορεύτριες των πλατειών) που θα καταργούσαν, ακύρωναν , υπονόμευαν κτλ γύρισαν το τσάμικο σε γίαγκα με δηλώσεις του τύπου:
    -pacta sunt servanda (λατινικά είναι δεν είναι ντόπικα)
    -Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εργαλείο για την Ελλάδα
    -Αυτό που είναι ξεκάθαρο στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι η σαφήνεια για το τι έχει συμβεί στην αρχαιότητα
    - Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέρω ότι οι ίδιοι που τραβολογούσαν τον κόσμο για τη συμφωνία των Πρεσπών και το έπαιζαν φρουροί της μακεδονίας ήταν παλιά αυτοί που αμφισβητούσαν την ελληνικότητα των ντόπιων κατοίκων και τους πότιζαν με ρετσινόλαδο για να αποκτήσουν εθνική συνείδηση.
    Αν κρίνω από τη στάση ορισμένων στις πλατείες, πριν τρία χρόνια ΄το ρετσινόλαδο κάνει δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε πάρε τον καλόγηρο και την ουρά στα σκέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)