Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Η Καθημερινή καρφώνει την κυβέρνηση: «Άφαντοι υπουργοί»


 
 
 «Η δουλειά υπουργών και περιφερειαρχών δεν είναι η επικοινωνία»

Την απουσία των στελεχών της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, στα μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του «επιτελικού ναυαγίου» στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», σχολιάζει η εφημερίδα «Καθημερινή» σε κύριο άρθρο της με τίτλο «άφαντοι υπουργοί».
Η ναυαρχίδα του κεντροδεξιού χώρου στα μέσα ενημέρωσης σχολιάζει δηκτικά την προσπάθεια της κυβέρνησης να διαχειριστεί με επικοινωνία και όχι ουσιαστικά τα λάθη και την ανικανότητα της σε ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά στη ζωή των πολιτών, προσθέτοντας αναφορικά με την απουσία των «γαλάζιων» υπευθύνων στα δύσκολα:
Αναλυτικά το πρωτοσέλιδο άρθρο της «Καθημερινής»:
«Η δουλειά υπουργών και περιφερειαρχών δεν είναι η επικοινωνία. Προφανώς δεν το έχουν καταλάβει. Όταν αρχίζουν όμως τα δύσκολα εξαφανίζονται. Αφήνουν την επικοινωνία, που είναι προφανώς άχαρη και επίπονη σε άλλους με την ελπίδα να γίνουν αυτοί τα αλεξικέραυνα. Η χθεσινή απουσία αρμόδιων υπουργών και άλλων συνέπεσε με την ανυπαρξία μέρους του κρατικού μηχανισμού. Μόλις πέρασε η κρίση άρχισε βέβαια πάλι η επικοινωνία. Μέχρι την επόμενη κρίση…»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)