Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Σιωπή και συσκότιση για τον κορωνοϊό στην Αλμωπία


ΚΑΜΜΙΑ απολύτως ανακοίνωση και από κανέναν δεν υπήρξε  την Δευτέρα , για την ανησυχητική  λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής , ανακοίνωση  του ΓΕΛ Αριδαίας που αφορούσε  τον Κορωνοϊό .

Η ανακοίνωση καλούσε μαθητές της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας  και  να παραμείνουν σε καραντίνα  για πέντε μέρες , ενώ παράλληλα καλούσε μαθητές από την ορεινή Ανατολική Αλμωπία , που  μετακινήθηκαν με συγκεκριμένο δρομολόγιο μα προβούν σε σχετικές εξετάσεις.

Στην μαθητική εστία εκτιμάται ότι μένουν πενήντα περίπου μαθητές . Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν κρούσματα και πόσα. Κανένας δεν θεώρησε εύλογο ή αυτονόητο να υπάρξει ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει . Από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών  του Δήμου δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ενημέρωση , όπως και από την πλευρά της διεύθυνσης του ΓΕΛ Αριδαίας, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα .

 Ο κόσμος περιμένει  ενημέρωση .

 

2 σχόλια:

  1. Βρε κουτσομπολιό θες;
    Έλεος είσαι. Ότι και να είναι και όσο σοβαρό και να είναι πρώτα περαστικά να είναι και όχι να ρίχνεις ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλά.
    Η συμμορία που "σκόραρε" 22.000 νεκρούς άνοιξε τα σχολεια χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και γνωρίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές συνυπήρξαν στον ίδιο χώρο δίχως μέτρα προστασίας.
    Επιπλέον τα παιδιά είναι έφηβοι και πολύ φυσικά έχουν και τις κοινωνικές τους επιπλεον συναναστροφές. Πέρασε λοιπόν η πρώτη βδομάδα μετά τις διακοπές και έσκασε το αυτονόητο.
    Ζητήσατε τις ευθύνες από τους αληταραδες- που σύμφωνα με μελέτη του Τσιοδρας και του Λύτρα- θα μπορούσαν να έχουνε σώσει τις ζωές 8.000 plus ανθρώπων αν έπαιρναν κάποια άλλα μέτρα που τους υποδείκνυαν;
    Καταλάβετε ότι η ζωές των παιδιών σας και οι δικές σας είναι αμελητέο μέγεθος στο χρηματιστήριο της κερδοσκοπίας τους.
    Είναι ύαινες. Καταλάβετε ότι σας βλέπουν σαν κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)