Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Βραβεία FIFA Best: Καλύτερος παίκτης της χρονιάς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Βραβεία FIFA Best: Καλύτερος παίκτης της χρονιάς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 

 Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, μετά από την ψηφοφορία που διεξήγαγε η FIFA.

Ολοκληρώθηκε η λαμπερή τελετή της FIFA, στην οποία βράβευσε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αναδυκνείεται ο καλύτερος στην κατηγορία των ανδρών.

Ο Πολωνός επιθετικός έκανε σπουδαία χρονιά με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, καταφέρνοντας να σπάσει το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ για τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν στην Bundesliga σε ένα ημερολογιακό έτος.

Οι υποψηφιότητες:

Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή)

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία)

Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος)

Έχοντας αποκτήσει το προσωνύμιο «Λεβα-γκόλ-σκι», συνεχίζει να δείχνει σε όλους ότι ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιουποδοσφαίρου, κάνοντας εξαιρετικές μεφάνήσεις με τους Βαυαρού τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ευρώπη.

Τέλος σημειώνεται ότι η FIFA επέλεξε να τιμήσει και ον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε εθνικό επίπεδο, σκοράροντας 115 φορές με την φανέλα της εθνική Πορτογαλίας από το 2004 έως και σήμερα, θέλοντας να διευρύνει τον αριθμό και να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα έγιναν στην τελετή της FIFA

Πηγή:  ieidiseis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)