Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Καλός ο καιρός στην περιοχή μας αύριο - Νέα επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Σάκης Αρναούτογλου: Νέα επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις, οι περιοχές

 

 Νέα επιδείνωση του καιρού τα επόμενα 24ωρα και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης από τη Λήμνο στα ανατολικά των Σποράδων και τις Κυκλαδες και τα κεντρικά και ανατολικά της Κρήτης θα έχουμε κάποιες μπόρες χιονόνερου και χιονιού.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα είναι καλές οι συνθήκες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ στη Θράκη θα συννεφιάσει και στην ανατολική Κρήτη και τις Κυκλάδες θα έχουμε αστάθεια.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και την ανατολική Κρήτη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και τη θερμοκρασία από 0 έως 10 βαθμούς, ενώ χρειάζεται ειδικά το πρωί προσοχή λόγω του παγετού.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε μόνο ηλιοφάνεια, ενώ λίγες θα είναι οι συννεφιές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από -1 έως 9 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια και αραιές συννεφιές στο Αιγαίο και δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά. Από το μεσημέρι και το βράδυ στα δυτικά θα ξεκινήσουν τοπικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία ίσως έχουμε κάποιες πυκνές χιονοπτώσεις.

Από τη νύχτα της Παρασκευής έως και το πρωί του Σαββάτου χιόνια και βροχές θα κινηθούν προς τα νότια και τα ανατολικά. Κάποια νέα χιόνια θα έχουμε και στην Αττική, αλλά δεν θα θυμίζουν τις χιονοπτώσεις της περασμένης Δευτέρας.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί στα ΒΔ της χώρας, αλλά οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν στο Αιγαίο.

Την Κυριακή το πρωί έντονες βροχοπτώσεις θα έχουμε στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)