Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Δημοσκόπηση -σοκ: Κατέρρευσαν τα ποσοστά της ΝΔ


Η κατάρρευση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι πλέον κοινό μυστικό, αλλά καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις. 

Στο pronews.gr σας είχαμε ενημερώσει προ λίγων ημερών ότι στο Μαξίμου έχουν τα πρώτα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δείχνει σημαντική πτώση των ποσοστών της ΝΔ, σε συνάρτηση (και) με την αύξηση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, λόγω και της αλλαγής ηγεσίας. 

Πλέον αυτά τα στοιχεία τα έχει αναλυτικά το Μαξίμου και οι φόβοι του επιτελείου του πρωθυπουργού επιβεβαιώθηκαν, καθώς για πρώτη φορά δημοσκόπηση που έγινε από συστημική δημοσκοπική εταιρεία δείχνει ότι το «μαξιλαράκι» που είχε η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ... χάθηκε. 

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι πλέον τα ποσοστά της ΝΔ είναι περίπου ίδια με τους ΣΥΡΙΖΑ (προηγείται για 3-4 μονάδες). Πλέον τα «όνειρα» του Μαξίμου περί νέας εύκολης νίκης στις εκλογές ανήκουν στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα δημοσκόπηση, η οποία χτύπησε «καμπανάκι» στο Μαξίμου θα έρθει στη δημοσιότητα σε λίγες ημέρες (μάλλον στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) και θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Φυσικά πριν γίνει αυτό θα υπάρξει το κατάλληλο «μαγείρεμα». 

Αυτός είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την κυβέρνηση να έχει ρίξει λίγο τους τόνους. Η οργή των πολιτών (εμβολιασμένων και μη) για τα νέα μέτρα έχουν προκαλέσει ένα σοκ στην κυβέρνηση, η οποία πλέον ετοιμάζεται να αλλάξει πλεύση και να «χαλαρώσει» κάπως τα μέτρα, ώστε να μπορέσει να κερδίσει ξανά κάποιους ψηφοφόρους. 

Το σχέδιο που φέρεται να υπάρχει είναι το εξής: ΜΜΕ και «ειδικοί» μιλούν για πολύ σκληρά μέτρα, η κυβέρνηση δεν τα παίρνει και στο τέλος της ημέρας ο Κ.Μητσοτάκη προβάλλεται ως ο «απόλυτος ηγέτης». 

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει εκ νέου έντονη φημολογία περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
 pronews.gr






3 σχόλια:

  1. Όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να θολώσουν την εικόνα του ηγέτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Φυσικά και γίνονται κατά παραγγελία και είναι στημένες από τα συστημικά μέσα που ως γνωστόν χειραγωγεί και ελέγχει ο συριζας, πλην ελαχίστων.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μόνες γνήσιες και όχι στημένες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που βγάζει κάθε βράδυ ο<>.Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά εσύ Σαμάνδη μην την ψηφίσεις την Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)