Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Για την περιοχή μας αύριο Τετάρτη 9/2 πρόσκαιρη συννεφιά το πρωί, με πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στο Καϊμάκτσαλαν - Ηλιοφάνεια το μεσημέρι - Το βράδυ ξαστεριά

Σάκης Αρναούτογλου: Ισχυροί βοριάδες έως 10 μποφόρ και την Τετάρτη

Συννεφιά στη βόρεια Κρήτη με βροχές, χιονόνερο και χιόνια στις περιοχές πάνω από 700 μέτρα θα έχουμε το πρωί της Τετάρτης με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να βρέξει στις κυκλάδες και το Καρπάθιο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε αρκετή λιακάδα με τσουχτερό κρύο, ενώ στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία ίσως έχουμε στην Πέλλα κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα φτιάξει και θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού με μόνο κάποιες τοπικές συννεφιές στην Εύβοια και τις Σποράδες. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σε ολόκληρη την χώρα.

Ο βοριάς πάντως θα παραμείνει και το επόμενο 24ωρο ενώ στο Καρπάθιο θα έχουμε έως και 10 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα έχουν ένταση 7-8 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί, αλλά από το βράδυ δεν αποκλείεται να έχουμε ξανά κάποια σύννεφα. Η θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε διαστήματα ηλιοφάνειας και στην Πέλλα δεν αποκλείεται να έχουμε χιόνια, όμως για λίγο. Η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με κάποιες συννεφιές στην Αττική, την Εύβοια και τις Σποράδες.

Την Παρασκευή οι άνεμοι θα έχουν εξασθενήσει σχεδόν παντού και η έντασή τους θα είναι 2 με 4 μποφόρ. Το Σάββατο θα έχουμε αρκετή συννεφιά και προς το απόγευμα θα πυκνώνουν σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Η Κυριακή θα είναι συννεφιασμένη και όσο πιο νότια και ανατολικά η ηλιοφάνεια θα είναι μεγαλύτερη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)