Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Η κυβέρνηση θέλει να καθαιρέσει τον Χατζηθεοδοσίου από πρόεδρο της ΚΕΕ!

Η κυβέρνηση θέλει να καθαιρέσει τον Χατζηθεοδοσίου από πρόεδρο της ΚΕΕ!

 
Τα επτά «γαλάζια» μέλη στη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ζητούν την παραίτησή του την Πέμπτη - Ενοχλεί η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του κλάδου; - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σε «πραξικόπημα» οδεύουμε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων!

Το σύνολο των «γαλάζιων» μελών ζητά με επιστολή την παραίτηση του προέδρου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής αύριο Πέμπτη!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ΚΕΕ στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου στις 19 Αυγούστου 2021, με δεδομένη την επιτυχημένη θητεία του ως προέδρου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και όχι μόνο.

Έκτοτε, ως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων έχει υπερασπιστεί με σθένος τις διεκδικήσεις του κλάδου, συνεχίζοντας –κατά κοινή ομολογία- με απόλυτη επιτυχία στη γραμμή που είχε χαράξει ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Αυτό είναι προφανώς και εκείνο που ενοχλεί την κυβέρνηση, που δείχνει να επιδιώκει την καθαίρεση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από τη θέση του προέδρου της ΚΕΕ!

Οι επτά «γαλάζιοι», άλλωστε, δεν θα ελάμβαναν μια τέτοια πρωτοβουλία αν δεν είχαν κεντρική καθοδήγηση. Το δε γεγονός ότι η ΝΔ διαθέτει την πλειοψηφία, είναι πολύ πιθανό να καθαιρεθεί ένας –κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένος πρόεδρος γιατί προωθεί τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του χώρου.

Τα «Παιχνίδια Εξουσίας» αποκαλύπτουν το παρασκήνιο, ελπίζοντας ότι τελικά θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες απόψεις και το κυβερνών κόμμα δεν θα προχωρήσει στο πραξικόπημα… 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)