Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ηλιόπουλος: «H Kεραμέως διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη»

 

Την αποκάλυψη ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη από το σχολικό έτος 2020-2021, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος κάνει λόγο για «παρακμή» και για «σκοταδιστική αποφάση Κεραμέως», υπενθυμίζοντας ότι η υπουργός Παιδείας δεν είχε «δει» τους νεοναζί στην επίθεση που έγινε στο ΕΠΑΛ Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

«Η χρήση υλικού της Ελλ. Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική αποφάση Κεραμέως. Στην επίθεση στο ΕΠΑΛ δεν είχε δει τους νεοναζί, τώρα κάνει πως δεν βλέπει την alt right κ διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη. Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή», ανέφερε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από δημοσίευση του tvxs, που φιλοξένησε το αποκαλυπτικό άρθρο του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι τουλάχιστον 14 προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής έχουν πάρει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. 

Βεβαίως, το θέμα δεν είναι μόνο η «τζάμπα διαφήμιση» του «μαγαζιού» του Άδωνη Γεωργιάδη –όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος–, αλλά και το κατά πόσο είναι θεμιτό και ηθικό να υπάρχει αυτή η «συνεργασία» μεταξύ υπουργών της ίδιας κυβέρνησης, για την προβολή εταιρείας που ανήκει στον έναν από τους δύο. 

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)