Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Μ. Τρίτη 19/4 (Bίντεο)



 

 

 

Κρύο νωρίς το πρωί. Αρκετή συννεφιά στη συνέχεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές μπόρες. Το βράδυ λίγες συννεφιές


 H Μεγάλη Τρίτη να ξεκινήσει με συννεφιά και βροχές, ωστόσο, ο καιρός σύντομα θα έχει μεγάλα ανοίγματα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε αυξημένες συννεφιές, ενώ στη κεντρική Μακεδονία, στην αν. Θεσσαλία, στην Στερεά και την Εύβοια θα έχουμε βροχές. Όσο δε πιο δυτικά τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα φαινόμενα της ηλιοφάνειας.

Από το μεσημέρι και μετά η ηλιοφάνεια θα είναι μεγαλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας όχι όμως στα ΒΑ της Ελλάδας που θα έχουμε έντονες μπόρες και χιονοπτώσεις ΄πως σε Δράμα, Ξάνθη και Ροδόπη.

Στις ορεινές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας να έχουμε σύντομες μπόρες, αλλά εξασθενημένες.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά εκτός από τα βόρεια με λίγες συννεφιές.

Στην Αττική από το πρωί και έως το μεσημέρι θα έχουμε συννεφιά και το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει. Ωστόσο, κάποια σύννεφα αστάθειας θα δώσουν κάποιες βροχές στους ορεινούς όγκους της Αττικής.

Η θερμοκρασία από τους 0 έως τους 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και στη κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά, αλλά θα έχουμε και αρκετά ανοίγματα του καιρού.

Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Την Μεγάλη Τετάρτη η ηλιοφάνεια θα είναι σχεδόν παντού, ενώ στην ορεινή Ήπειρα και στα ορεινά της ΒΑ Ελλάδας θα έχουμε πέρασμα με μπόρες. Την Μεγάλη Πέμπτη θα ξεκινήσει με ηίογάνεια αλλα΄από τα δυτικά θα έρθουν σύννεφα από τα δυτικά προς τα ανατολικά και ίσως βρέξει τοπικά στην ΒΔ Ελλάδα.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε αστάθεια στα δυτικά και τα βόρεια της Ελλάδας και θα ενισχυθεί ο νοτιάς στα δυτικά κυρίως.

Το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, εκτός από τα ΒΑ με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην ορεινή Μακεδονία και Θράκη, ενώ η Ανάσταση θα γίνει με καλό καιρό σχεδόν παντού, ενω στη Θράκη ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές.

Τέλος το Πάσχα θα έχουμε καλό καιρό χωρίς κάτι το ιδιαίτερα σχεδόν παντού, με τη θερμοκρασία ακόμη και στους 25 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)