Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ο Μπάιντεν έκανε χειραψία με τον... φανταστικό του φίλο (Βίντεο)

Ο Μπάιντεν έκανε χειραψία με τον... φανταστικό του φίλο (Βίντεο)

Αγωνία στις ΗΠΑ για τη νοητική κατάσταση του Τζο Μπάιντεν.

Ερωτηματικά για την πνευματική του διαύγεια ή και γενικότερα υγεία προκάλεσε ένα βίντεο με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μετά το τέλος της ομιλίας του, γυρίζει προς το κενό για να κάνει χειραψία με έναν αόρατο συνομιλητή...

Με την ολοκλήρωση ομιλίας του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας του, ο Μπάιντεν έστρεψε το κορμί του προς τα δεξιά κι άπλωσε το χέρι του για να δώσει μια χειραψία μόνο που εκεί δεν υπήρχε κανείς.

Στη συνέχεια κοντοστέκεται κοιτάζοντας σαστισμένος γύρω του. Μάλιστα σε άλλο σημείο της ομιλίας του διακρίνεται να γυρίζει την πλάτη του στο μικρόφωνο και να μουρμουρίζει για μερικά δευτερόλεπτα στην αμερικανική σημαία που βρίσκεται πίσω του.

Φυσικά το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral αλλά ταυτόχρονα θέτει και πάλι υπό αμφισβήτηση τη νοητική υγεία του προέδρου.


Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν δίνει χειραψία με το κενό, καθώς και πριν από μερικές ημέρες σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, στην πρώτη επιστροφή του Μπαράκ Ομπάμα για πρώτη φορά αφότου δεν κατέχει το αξίωμα του προέδρου, είχε χαιρετήσει ξανά τον «φανταστικό του φίλο».

Μάλιστα στην ίδια εκδήλωση είχε υποστηρίξει πως είχε υπάρξει καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια μολονότι δεν έχει διδάξει ποτέ.

Επίσης την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν περιστοιχισμένος από κόσμο ο Τζο Μπάιντεν διακρίνεται πίσω από τον άλλοτε πρόεδρο των ΗΠΑ, περιθωριοποιημένος, ενώ άρπαξε τον ώμο του Μπαράκ Ομπάμα για να του μιλήσει με τον τελευταίο να τον αγνοεί για μερικά δευτερόλεπτα.


Λίγο νωρίτερα ο 79χρονος Μπάιντεν, όπως σημειώνει η Daily Mail, είχε υποστηρίξει, επίσης, ότι είχε υπηρετήσει ως καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια μολονότι o ίδιος δεν έχει διδάξει ποτέ.

Οπως ήταν αναμενόμενο η νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν προκάλεσε την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να επισημαίνει την αγωνία του για την νοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ.

Πολλά τα σχόλια στα social media

Η γκάφα αυτή του Τζο Μπάιντεν, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)