Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Πέμπτη 5/5 (video)



 

Η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια καλή διαύγεια και ορατότητα. Κατά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κάποιες αραιές συννεφιές που μπορεί να δώσουν μικρής διάρκειας μπόρες. Το βράδυ ξαστεριά με αραιές συννεφιές.


Με αρκετή ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός την Πέμπτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ ομίχλες στα βόρεια και τα δυτικά θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει κατά τόπους στα ορεινά, ενώ δεν αποκλείεται να βρέξει σε Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα και Έβρο.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα σύννεφα θα υπάρχυν στα ορεινά της Πελοποννήσου, στη Στερεά, στην Θεσσαλία και στην Ήπειρο, ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιές κατά το μεσημέρι και στους ορεινούς όγκους ίσως έχουμε κάποιες βροχές. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή και από τα δυτικά θα μας επισκεφθούν νέα σύννεφα και θα δώσουν τοπικές βροχές. Επίσης οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ και το Σάββατο τα σύννεφα θα κινηθούν ανατολικότερα.

Την Κυριακή στα νότια τμήματα της χώρας θα έχουμε νέο πέρασμα με σύννεφα χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο, εκτός από κάποια τοπικά φαινόμενα σε Πελοπόννησο, Στερεά και Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί την Πέμπτη από 24 έως 25 βαθμούς, την Παρασκευή θα πέσει ελάχιστα και το Σάββατο ακόμη λίγο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)