Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πως ο «μπάρμπας από την Κορώνη» κάνει οδηγό της ΠΑ, φωτογράφο στο ΓΕΕΘΑ!

Στην Ελλάδα όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει ο «σωστός άνθρωπος» για να τα «σπρώξει» να γίνουν. Στις Ένοπλες Δυνάμεις αυτό είναι γνωστό και για όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες ,υπάρχουν πάντα γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι ο «μπάρμπας στην Κορώνη», είναι αθάνατος…

Σε κρίσιμη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας πήγε πριν μερικές ημέρες σήμα για απόσπαση ΕΠΟΠ με ειδικότητα οδηγού. Στη μονάδα του αυτή η ειδικότητα είναι υπό εξαφάνιση και δεν αναφερόμαστε σε οδηγούς διοικητή ή άλλων στελεχών , αλλά για εκείνους που έχουν να κάνουν με απαραίτητες μεταφορές, ρυμουλκήσεις, φορτώσεις-εκφορτώσεις πυρομαχικών και άλλες σημαντικές εργασίες.

Σε έναν από αυτούς τους ελάχιστους λοιπόν πήγε απόσπαση. Για που; Για το ΓΕΕΘΑ… Οι πληροφορίες λένε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως φωτογράφος!!! Για το μόνο που δεν έχει πρόβλημα το ΓΕΕΘΑ είναι οι φωτογραφίες αν κρίνουμε από τον αριθμό των εικόνων που συνοδεύουν σχεδόν όλες τις ανακοινώσεις του. 

Αν παρόλα αυτά είναι τόσο κρίσιμη η απόσπαση φωτογράφου στο ΓΕΕΘΑ, νομίζουμε ότι με μια μικρή έρευνα θα εντοπιστούν πολλοί στους νέους που υπηρετούν τη θητεία τους. 

Όσο ο καιρός περνάει θα έχουμε όλο και περισσότερα ευτράπελα σε μεταθέσεις- αποσπάσεις . Ο «μπάρμπας από την Κορώνη», έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια ,γιατί ότι και να γίνει εκλογές έρχονται. Είτε το Σεπτέμβριο, είτε τον Ιούλιο του 2023 η συλλογή «ψηφαλακίων» έχει ξεκινήσει και η «σοδειά» για την κυβέρνηση δεν προβλέπεται πλούσια…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)